KAPALI Audi A6 mı BMW 3 GT mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModaleTurk

Profesör
207
Yakında arabamı yenilemeyi düşünüyorum. Şimdiki aracım önceki nesil (4F) Audi A6.

Kriterlerim: premium marka, yüksek kalite ve geniş iç mekân. Yani en azından 2 yetişkin, 2 çocuk, bebek arabası ve alışverişler veya bavullar sığmalı . Genç bir 2.el alınacak.

Mercedes E kalite açısından yetersiz ve bir türlü ısınamadım yeni nesil Mercedeslere, BMW 5 ise özellikle arkada dar buluyorum.

Her gün kapalı otoparka girmek zorundayım ve zamanın otoparkları o kadar dar ki A6 ile bazen resmen ter döküyorum. Yoksa hemen yeni nesil (4G) A6 derim.

Bu sebepten dolayı BMW 3 GT düşünüyorum. Sürmesi normal 3 serisi kadar zevkli, içi yeterince geniş ve boyutları A6 ya göre daha kolay kapalı otopark için.

İşin içinden bir türlü çıkamıyorum.

Son düzenleme:
A6 Avant... :D Bu arada hemen boyutları çok büyük olur demeyin güncel kasada sadece 10cm lik bir fark var normali ile avant arasında. İki çocuk bebek arabası falan derken çok kullanışlı olur o bagaj.

4F A6'ya binmiştim arkada yaşam olsun araç sürüş dinamikleri olsun gerçekten başarılı eğer araçtaki yaşam alanı önemliyse sizin için Audi daha iyi bir seçenek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...