KAPALI Audi A6 mı BMW 3 GT mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModaleTurk

Profesör
9 Eyl 2016
207
131
1,085
Yakında arabamı yenilemeyi düşünüyorum. Şimdiki aracım önceki nesil (4F) Audi A6.

Kriterlerim: premium marka, yüksek kalite ve geniş iç mekân. Yani en azından 2 yetişkin, 2 çocuk, bebek arabası ve alışverişler veya bavullar sığmalı . Genç bir 2.el alınacak.

Mercedes E kalite açısından yetersiz ve bir türlü ısınamadım yeni nesil Mercedeslere, BMW 5 ise özellikle arkada dar buluyorum.

Her gün kapalı otoparka girmek zorundayım ve zamanın otoparkları o kadar dar ki A6 ile bazen resmen ter döküyorum. Yoksa hemen yeni nesil (4G) A6 derim.

Bu sebepten dolayı BMW 3 GT düşünüyorum. Sürmesi normal 3 serisi kadar zevkli, içi yeterince geniş ve boyutları A6 ya göre daha kolay kapalı otopark için.

İşin içinden bir türlü çıkamıyorum.
 
Son düzenleme:

NeedForSpeed

Profesör
8 Eyl 2016
411
624
1,695
Ankara
Marka
Skoda
A6 Avant... :D Bu arada hemen boyutları çok büyük olur demeyin güncel kasada sadece 10cm lik bir fark var normali ile avant arasında. İki çocuk bebek arabası falan derken çok kullanışlı olur o bagaj.
 

ysfdnmz4

Elit Apaçi
16 Eki 2016
54
23
970
4F A6'ya binmiştim arkada yaşam olsun araç sürüş dinamikleri olsun gerçekten başarılı eğer araçtaki yaşam alanı önemliyse sizin için Audi daha iyi bir seçenek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım