Audi A6'nın Egzozu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kutu149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    audi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutu149

Asfalt Kurutucu
10
Audi A6'non egzoz ucu her hangi bir darbe almamasına rağmen düşmüş.Bu farklı bir olay değil.Ama bu tarz bir çok montaj ve üretim hatalarının birçok markada başınızı ağrıtabileceğiniz unutmayın!
14355664_1080351538679727_56248202921876068_n.jpg

Kiralık araba ve çizikli-ezikli tampon. o tampon kaç kere esnemiş acaba. Darbe almamış olduğuna emin olmak gerek.

Arka tamponun sol tarafında bir şey yok ama sağ tarafa doğru çizikler var. Büyük ihtimalle ufakta olsa darbe almış. Onarımını yapmak zor değil. Kaynak atılır egzoz çıkışında sorun varsa egzoz çıkışı değişir.

Her markada tabikide üretim hataları olabilir ama bunun darbeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Uğurum egzozu yukarıda tutan sabitleyen ve hafif esneme payı bırakan kelepçeler, keçeler oluyor. O keçe kırılmış yahut düşmüş gibi duruyor. Egzozu aşağı düşen araçlarda genelde o keçede problem olur. Tabii darbeye yahut darbelere bağlı olarak kırılma ihtimali muhtemel.

Uğurum egzozu yukarıda tutan sabitleyen ve hafif esneme payı bırakan kelepçeler, keçeler oluyor. O keçe kırılmış yahut düşmüş gibi duruyor. Egzozu aşağı düşen araçlarda genelde o keçede problem olur. Tabii darbeye yahut darbelere bağlı olarak kırılma ihtimali muhtemel.
Aynen abi haklısın , hatta köy yoluna falan gidince bizim arabalarda da bazen oluyor , altını vurunca . Zaten çabuk paslanan parçalar , darbede kırar atar direk.

Aynen abi haklısın , hatta köy yoluna falan gidince bizim arabalarda da bazen oluyor , altını vurunca . Zaten çabuk paslanan parçalar , darbede kırar atar direk.
Benim eski araclarda da olurdu tampona bi darbe egzoz zamanla asagi duserdi. Dedigin gibi paslanma olayi da var. Ama sirket araci bile olsa a6'da hic hos gorunmuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...