Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Audi Sport Takımı, 2023 Dakar Rallisi sonrasında süspansiyon ve lastikler için analitik bir test hazırladı. Takım, Audi RS Q e-tron’un Ocak ayında düzenlenen ve 15 gün boyunca süren mücadelede 14 podyum görerek bir rekor kırmasına karşın, yarış boyunca çeşitli sorunlar yaşaması nedeniyle bir değerlendirme yaptı.  
Yenilikçi elektrikli tahrik konseptinin kusursuz şekilde çalışmış olsa da, lastik arızaları yılın en önemli yarışında üç ekibin de arzu ettikleri sonucu elde edememelerine neden oldu. Ekip, Ocak ayından bu yana yürüttüğü analiz çalışmalarına ek olarak, Mayıs ayında Suudi Arabistan’da yaptığı testi de tamamladı.
Yarış koşulları tekrar yaratıldı
Audi Sport Takımı ve üç pilot Mattias Ekström, Carlos Sainz ve Stéphane Peterhansel‘in Mayıs ayında Suudi Arabistan’da gerçekleştirdiği testlerde, Dakar Rallisi’nin resmi lastik tedarikçisi BF Goodrich’in iki farklı lastik türünün performansı karşılaştırıldı. Karşı önlemler geliştirmek amacıyla Ocak ayındaki yaşanan...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım