Avrupada ve amerikada ulaşabilir fakat türkiyede ütopik olan araçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koraykaya

Koray
İcracı
1,977
Marka
Dacia
Arkadaşlar onedioda içerik oluşturacam. Bu konu hakkında ki bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum sizce bu arabalar hangileri olabilir şimdiden teşekkürler

toyota camry,honda accord,nissan maxima,hyundai genesis... aslında vergi sistemize uymayan büyük motorlu sedan arabaları yazsan olur direk.
Mantıklı 10 araç belirlemeyi düşünoyurum bunlardan bir veye bir kaçını koyabilirim ama ilgi çekmesi açısından daha bilindik araçlar kullanırsam daha iyi olur

Focus Rs'i kafadan yaz. Avrupa'da f/p aracı olarak neredeyse birinci sıraya koyulan araç, Türkiye'de son sırada.
onu direk yazdım zaten kafaya amacım zaten avrupa ve amerikada ortalama maaş alan birinin kolay ulaşacağı bir rs bir typer bizler için ütopya buna ilgi çekebilmek için yapıcam
benim yazdıklarım olur o zaman crysler 300c,toyota camry direk aklıma geliyor.
aynen yazdıklarından yararlancam teşekkürler

Toyota land cruiser'ı da ekleyebilirsin. En leş orta doğu ülkelerinde bile arazi yahut günlük kullanım aracı olarak değerlendirilirken, Türkiye'de sadece zenginlerin sahip olabileceği ( o da 650 bin liralık fiyatıyla göreceli ) bir araç. Acayip ironi içeren bir durum.

İlgiden sıkılacaksınız...
maxresdefault.jpg

Amerikan Muscle car'lar kafaya oynar.25-30 Bin dolarlık.V6 Charger,challanger,mustang,camaro gibi araçlar buraya geldiğinde TL Bazında 10'a katlanıyor.Hyundai Genesis ve Equs olabilir.Bmw,mercedes,audi vs abd'dede gayet pahalı araçlar.O Sebeple her zaman derim Bu ülkede 3 Pemium diğer araçlara göre daha mantıklı.Tr'de bir Passat İle 3 Serisi,A4 Arasındaki fark yurt dışında çok daha az.

Peki premınum markalarda örnek vericek olursak bir bmwnin avrupada ki fiyatı ile türkiyedeki fiyatını kıyaslarsak yine uçurum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...