Arabayı görüp içine çok sinmediyse almasın. Tek diyeceğim budur. Kimsenin cebinden 20bin küsür çıkıp mutsuz olmasını, öfleyip püflemesini istemem.clio ya karar verdi 1,4 rxt otomatik bakıyor .Şu ilanda ki aracı attı ne diyosunuz kendisinin içine sinmemiş pek en son 22750 ye çekmiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...,otomatik-vites,klima,kazasiz-473538589/detay
İlki daha alımlı gözüküyor fakat km'si çok fazla ikinicisi ise Ankara/Sincan'da ve fotoğraflar net olarak çekilmemiş.Bu sebepten dolayı ikisi de hoşuma gitmedi ne yalan söyleyim fakat genel olarak Euro Civic'leri seviyorum.Yerli Civic'lerle aynı özelliklere sahip olmalarına rağmen onlardan 5-6 bin tl daha ucuz oluyorlar.Fiyat performans açısından düşünülebilirler.Bu fiyatlara yada çok az yükseğine eğer araştırılırsa temiz bir Ford Mondeo'da bulunabilir.Ama kronik sıkıntı ve problemleri için ve 2.0'larının yakıt tüketimi için kullanana danışmak gerekiyor.
Sebebini bilmiyorum ama Euro Civic'lerden pek övgüyle bahsedilmez.
Sebebini bilmiyorum ama Euro Civic'lerden pek övgüyle bahsedilmez.
Hocam mondeo aşar baya.Hep benzinli üstüne lpg bir de o masraf.İlki daha alımlı gözüküyor fakat km'si çok fazla ikinicisi ise Ankara/Sincan'da ve fotoğraflar net olarak çekilmemiş.Bu sebepten dolayı ikisi de hoşuma gitmedi ne yalan söyleyim fakat genel olarak Euro Civic'leri seviyorum.Yerli Civic'lerle aynı özelliklere sahip olmalarına rağmen onlardan 5-6 bin tl daha ucuz oluyorlar.Fiyat performans açısından düşünülebilirler.Bu fiyatlara yada çok az yükseğine eğer araştırılırsa temiz bir Ford Mondeo'da bulunabilir.Ama kronik sıkıntı ve problemleri için ve 2.0'larının yakıt tüketimi için kullanana danışmak gerekiyor.
@Cenk