Merhaba arkadaşlar;
Bugün sanayide, uzun süredir gittiğim, bildiğim servislerden Suzuki Aksiyon Oto'ya gittim, periyodik bakım ve kontrol için. Yalnız bu adamlar son yıllarda biraz değiştiler, öyle kafadan fiyat uçurmalar falan oluyor. Bugün evin ikinci aracı (ikisi de suzuki
) Grand Vitara 1.6 Benzinli araca yapılanlar ve maliyetleri şöyle:
-Motor yağı 125 TL
-Yağ Filtresi 20 TL
-Hava Filtresi 35 TL (nasıl bir filtreyse
)
-Polen Filtresi 25 TL
-Ön Salıncak Burçları 2 adet 50x2=100 TL (yırtıktı)
-Sol Ön davlumbaz 70 TL (yan sanayi, parçalanmıştı benim isteğim üzerine değişti)
-Boğaz Temizleme ilacı 40 TL (kelebek boğazı kir pas içindeymiş)
-Balata spreyi 15 TL
-Tornacı 40 TL (salıncaklar gitti geldi bir)
-İşçilik 130 TL
Toplam 600 TL ödedim. Bu fiyat açıkçası bana fazla geldi, sizce nasıl? Bir de foruma bakındım ama yetkili servis dışında servis tavsiyeleri, bakım maliyetleri gibi epey faydalı bir başlık bulamadım. Anca geyik
. Şaka bir yana böyle konularda fikir alışverişi lazım diye düşünüyorum. Bu fiyata karşılık yorumunuz ve sizin kullandığınız, sevdiğiniz servisler hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız güzel olur.
Bugün sanayide, uzun süredir gittiğim, bildiğim servislerden Suzuki Aksiyon Oto'ya gittim, periyodik bakım ve kontrol için. Yalnız bu adamlar son yıllarda biraz değiştiler, öyle kafadan fiyat uçurmalar falan oluyor. Bugün evin ikinci aracı (ikisi de suzuki

-Motor yağı 125 TL
-Yağ Filtresi 20 TL
-Hava Filtresi 35 TL (nasıl bir filtreyse

-Polen Filtresi 25 TL
-Ön Salıncak Burçları 2 adet 50x2=100 TL (yırtıktı)
-Sol Ön davlumbaz 70 TL (yan sanayi, parçalanmıştı benim isteğim üzerine değişti)
-Boğaz Temizleme ilacı 40 TL (kelebek boğazı kir pas içindeymiş)
-Balata spreyi 15 TL
-Tornacı 40 TL (salıncaklar gitti geldi bir)
-İşçilik 130 TL
Toplam 600 TL ödedim. Bu fiyat açıkçası bana fazla geldi, sizce nasıl? Bir de foruma bakındım ama yetkili servis dışında servis tavsiyeleri, bakım maliyetleri gibi epey faydalı bir başlık bulamadım. Anca geyik