Bana ve 155 Alfa ma merhaba deyin. :)

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,824
26,080
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim.Tempra konusuna gelince bu konuyu açacak birini heyecanla bekliyordum zaten. 😊 Fakat herkesin aynı şeyi söylemesine rağmen aslında hiçbir benzerliğinin olmadığını gördüm. Gerçekten hiç bir benzerliği yok sedan olması dışında hiç bir benzerlik yok. Parçalar uymuyor. Ve arabanın tipi apayrı bişey aslında.Alfa nın burnunun daha basık olduğunu ve stopların ve farları ayrı dizaynı cidden kullandıkça ve zaman geçirdikçe anlaşılıyor.
Dikkatli bakınca bence de hiç benzemiyor ama ilk bakışta bi aceba mı dedirtiyor. Normaldir aynı memleketin arabaları
 
  • Beğeni
Tepkiler: erdembektas1

ercanalhan

Yusuf Ercan Alhan
Profesör
22 Şub 2019
391
1,141
2,395
istanbul
Marka
Opel
Bir Sfı im olmasaydı ya Alfa ya da Saab ım olurdu ♥♥♥ maşallah... bu arada bana yürüme mesafesindesiniz :) esot bana çok yakın ama bu arabayı hiç görmedim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: erdembektas1

erdembektas1

Senkromeççi
6 Eki 2019
18
49
70
26
İstanbul/Güngören
Marka
Alfa Romeo
Güle güle kullanın, herkesin almaya cesaret edemeyeceği bir araç. Ben de 156 2.0 TS sahibiyim bu arada.

155, Alfa görünümlü Tempra'dır. Ikisi de aynı platformu paylaşır, süspansiyon düzeni aynıdır, motor kısmında ayrışırlar. Bu 155'i kötü bir araç yapmaz. İngilizceniz varsa aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm. Sergio Limone -Lancia Rally ve Alfa Corse efsanesinin başındaki adam- 155 ve DTM dönemini anlatıyor.
Video öneriz için çok teşekkür ederim.Ama bilemiyorum iki aracı aynı sınıfa koyamıyorum. Tempra da çok güzel bir araç ama bence 155 den çok farklı.Ayrıca süspansiyon sistemine gelecek olursak çoğu araç gibi bağımsız tip McPherson kullanıyorlar. Benim görüşüm bu şekilde. Tabiiki benim görüşüm var olan gerçekleri değiştirmez.Yorumunuz için teşekkürler. 😊
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sirius
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım