Batarya Şarj testi Xiaomi Mi5s 64 gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim telefon 5300mah hızlı şarjda da telefon 2-2buçuk saat arasında şarj oluyor ve de ısınıyor bazen çok ısındığı bile oluyor sizin dediğinize göre paradoks olması lazım :D

Valla %55 den sonra öyle bir ısınıyorki.. Anında hız kaybediyor.. Acayip yavaş şarj olmaya başlıyor..
Yukarda anlattığım gibi yuzde 70 lerde 40 ncı dakikada çok yavaş şarj ediyor..

Valla %55 den sonra öyle bir ısınıyorki.. Anında hız kaybediyor.. Acayip yavaş şarj olmaya başlıyor..
Yukarda anlattığım gibi yuzde 70 lerde 40 ncı dakikada çok yavaş şarj ediyor..
@Sailor 'un dediği gibi işlemci ısınan bir işlemci bundan dolayı ısınıyor olabilir 55ten sonra olabildiğince şarjdayken arkaplanda uygulama çalıştırmamaya bakmak lazım gereksşz özellikleri kapatmaya bakmak lazım çünkü hem şarj olurken hem de enerji harcadığında daha fazla ısınıyor batarya. 70lerden sonra yavaşlaması zaten normal hızlı şarjın olayı da şu anlık bu hem de sürekli hızlı şarjla pil ömrünü bitirmemek için de iyi bir şey.

Son düzenleme:
Akşam 8 de şardan aldığım telefon sabaha kadar %93 den %18'e inmiş. Bu durum benim için tam bir fiyasko. Evde ilgilenmem gereken işler varken, ne kadar sosyal medya bağımlısı olduğumu gözler önüne sermiş. Kendime acıdım.. Ayrıca kaç saat uyku uyuduğumuda görmüş oldum. Sonra neden baş ağrısı ile uyanıyoruz. Gözlerimiz neden kan çanağı cevabını bulmuş olduk.
Screenshot_2018-05-18-08-13-38-566_lockscreen.png Screenshot_2018-05-18-08-14-53-354_com.miui.securitycenter.png

Son düzenleme:
Akşam 8 de şardan aldığım telefon sabaha kadar %93 den %18'e inmiş. Bu durum benim için tam bir fiyasko. Evde ilgilenmem gereken işler varken, ne kadar sosyal medya bağımlısı olduğumu gözler önüne sermiş. Kendime acıdım.. Ayrıca kaç saat uyku uyuduğumuda görmüş oldum. Sonra neden baş ağrısı ile uyanıyoruz. Gözlerimiz neden kan çanağı cevabını bulmuş olduk.
Ekli dosyayı görüntüle 13153 Ekli dosyayı görüntüle 13154
E sen degilmiydin abi telefonla vaktim olmuyor hic bir aksamlari bakabiliyorum diyen ? Kendi kendine konussanda cogunlukla onda bile ters dusuyorsun kendinle helal olsun :D

E sen degilmiydin abi telefonla vaktim olmuyor hic bir aksamlari bakabiliyorum diyen ? Kendi kendine konussanda cogunlukla onda bile ters dusuyorsun kendinle helal olsun :D

Seninde gözünden hiç bişiy kaçmıyor yani :) Bu duruma yorum yapamıyorum.. Kullanımlar aşağidaki gibi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-18-09-36-35-962_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-05-18-09-36-35-962_com.miui.securitycenter.png
    167.7 KB · Görüntüleme: 181
Seninde gözünden hiç bişiy kaçmıyor yani :) Bu duruma yorum yapamıyorum.. Kullanımlar aşağidaki gibi.
Abi sadece benden degil bu durum forumdaki herkes biliyor sen eger birseyi boyle diyorsan bunun soyle olan bambaska bir yonude vardir alistik artik biz sana.mesela fakirim dedin evlerin ortaya cikti vs yani biz seni senden daha iyi biliyoruz kasma abi kendini sen.

Abi sadece benden degil bu durum forumdaki herkes biliyor sen eger birseyi boyle diyorsan bunun soyle olan bambaska bir yonude vardir alistik artik biz sana.mesela fakirim dedin evlerin ortaya cikti vs yani biz seni senden daha iyi biliyoruz kasma abi kendini sen.

Evler benim değilki, Biri babamın, biri eski evimiz. Bize 3 ncü lazım. Çünkü 2 kardeşiz. Daha bir yazlığımız bile yok.

Yok abi ikiden fazla vardi gecen agzindan kacirmistinda unuttum sonra nereye yazdigini 3.evin bir sokaga bakiyordu da kaynadi o

Abicim, Babamın kira aldığı eski ev o. Babamın Ünalanda Emarın giriş kapısının sokağına bakan evi var. Birde çekmeköyde yeni evimiz var. Borcunu ödediğimiz. Başkada ev mev yok. :) Biri çekmeköyde biri ünalanda olmak üzere iki ev var. Bende annemlerin üst katında kiracıyım. Kocaelinde sahibi. Her ay düzenli 850 lira kira atıyorum.

Benim ailemden arabamdan başka bişeyim yok.

Telefonu bu Accu Battery devamlı kullanınca, telefonun kesin batarya kullanma profili çıkartıyor. akabinde cihaz nedir ne değildir görüyorsun. Hanımla kamp yapmayı düşünüyoruz. Telefonumun şarj menzilini uzatmaya çalışıyorum. Tasarruf modunuda açtım. Bakam tel şarjı ne kadar dayanacak.

Telefonu bu Accu Battery devamlı kullanınca, telefonun kesin batarya kullanma profili çıkartıyor. akabinde cihaz nedir ne değildir görüyorsun. Hanımla kamp yapmayı düşünüyoruz. Telefonumun şarj menzilini uzatmaya çalışıyorum. Tasarruf modunuda açtım. Bakam tel şarjı ne kadar dayanacak.

Abi niye kendini kasıyorsun çak bi powerbank kanser olacaksın en sonunda sncjhsdkshdkhs :D

Telefonun şarjı %20 - %40 arasında düştüğünde %80 lere kadar şarj edip tekrar kullanıyorum. Bu şekilde kullanınca batraya ömrü uzuyormuş. İşe yaradı galiba. çünkü Batarya ömrü %93'e yükseldi..

Screenshot_2018-07-09-08-50-47-646_com.digibites.accubattery.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...