Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Bentley,1939 yılında henüz yol testinde kaza geçirdikten sonra tarihe karışan Corniche’i küllerinden doğurdu. Geleneksel üretim becerileri orijinal ve yeni imal edilen parçalarla bir araya geçen efsanevi model göz kamaştırıyor.

Bentley uzun süredir aramızda olmayan bir otomobili en önemli modellerinin tarihinde önemli bir bağlantıyı tamamlayan ihtişamlı tarihinden esinlenerek yeniden yarattı. Üretilen tek 1939 model Corniche’den esinlenilerek yeniden yaratılan rafine otomobilde modelin tasarım imzası, teknolojik inovasyonu, Mulliner’in sipariş üzerine üretim yapılan departmanındaki becerilerin enginliği göze çarpıyor ve meşhur Embiricos 4¼ Litre motor ve R Type Continental bir araya getiriliyor.
Mulliner’in becerileri sayesinde kendi türündeki mevcut tek model olan Corniche Ekim 1939’da piyasaya sürülmesi beklenen bir teknolojik...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
E

efe soysal

Ziyaretçi
eskisinden çok daha güzel olmuş klasiğin yerini hiçbir şey tutmuyor
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım