BENZİNE ZAM GELİYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zuspat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne ayaklanması kardeşim haber niteliği taşıyan bir konu bu . Hava durumunu da anlatmak suç olursa hiç üzülmem zaten dün Teslim günü müydü neydi :D

2 ay önce arabamı sattığımda şimdiki arabamı almak için biriktirdiğim parayla beraber dolar yapıp yaya takılsaydım 8000 TL kar etmiş olacaktım. Böyle haberler verip de beni ayaklandırmayın, yakarım forumu.

aslında ben iki lira için bile çıkacaktım, o kadar koydu bu haber bana. ama yarım metre karın içine arabamı park edebilmek için yarım saat kürek salladım. buradan çıkarsam biri hazıra konacak iki ucu kurşunlu benzin yani. burdan oturduğum yerden petrol baronlarının Allah bin türlü belasını versin diyorum.

arabasız da olmuyor ki çalıştığım yer 15 km uzaklıkta eşim hamile havalar buz gibi toplu taşıma en yakın 2 km yürümen gerek ve o da 15 km 4 tl alıyor benim araba o kadar yakıyor zaten :D Arabayla yağmur altında kısık müzik sesi eşliğinde gezmeler tarih oldu :)

arabasız da olmuyor ki çalıştığım yer 15 km uzaklıkta eşim hamile havalar buz gibi toplu taşıma en yakın 2 km yürümen gerek ve o da 15 km 4 tl alıyor benim araba o kadar yakıyor zaten :D Arabayla yağmur altında kısık müzik sesi eşliğinde gezmeler tarih oldu :)
Zamlara dur diyemeyeceğiz sen de biliyorsun :) Ekonomi batmak üzere. Seçimle de gitmeyecekler bunu da biliyoruz. Taht hırsı gözlerini bürümüş. Çok kötü son bizi bekliyor. Keşke kısık müzik sesi eşliğinde gezmeler tek sorunumuz olsa :)

Zamlara dur diyemeyeceğiz sen de biliyorsun :) Ekonomi batmak üzere. Seçimle de gitmeyecekler bunu da biliyoruz. Taht hırsı gözlerini bürümüş. Çok kötü son bizi bekliyor. Keşke kısık müzik sesi eşliğinde gezmeler tek sorunumuz olsa :)
İç savaştan korkuyorum ama ne kadar da korksak bir gün başımıza gelecek gibi görünüyor. Allah sonumuzu hayır etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...