Bikmadan hala izlediginiz Cizgi Filimler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunahki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Regular Show izliyordum final verdi ya :(
Onun haricinde tom n jerry bugs bunny gibi efsaneler oynarsa sıkılmadan izlerim

30 yaşında adamım. Tv'de denk gelse tom ve jerry, çakmaktaşlar, Jetgiller, bugs bunny, dufy duck, Ninja kaplumbağalar falan direk izlerim. Bunlar yok galiba artık. İnternetten özellikle açıp izlemem ama tv'de denk gelse izlerim.

benim liste de aynen bu. 28 yaşındayım seviyorum çizgi filmleri yahu, yeğenimle pepe pridino falanda izledik bi ara :p

Ben Pepe'yi Motosiklette Rüzgarın Kızı lakaplı Ayşe Şule Bilgiç'in (Kıraç'ın eşi) prodükte ettiğini, seslendirdiğini falan öğrenince motosiklet geçmişimizden dolayı bi açıp baktım: Sarmadı :D

motosiklet kısmını bilmiyordum Ayşe hanımın ama kıraç'ında şarkılara destek verdiğini biliyorum :)) 0-3 yaş için daha uygun olsa da 3 yaşındaki bi çok çocuk bile sevmiyor, benim yeğen 23 aylık bayılıyor :)))

motosiklet kısmını bilmiyordum Ayşe hanımın ama kıraç'ında şarkılara destek verdiğini biliyorum :)) 0-3 yaş için daha uygun olsa da 3 yaşındaki bi çok çocuk bile sevmiyor, benim yeğen 23 aylık bayılıyor :)))

Evet yıllarca hürriyette motosiklet gezileri köşe yazarlığı yaptı. Gerçek motorcudur. Laf aramızda şiir gibi de güzel bir ablamızdır. Kadın Elf bildiğin.

Aslında evde şöyle bikaç güzel çizim programın olacak, biraz da yaratıcı olcaksın senaryo falan. Çocuklara uygun bir çizgi film serisini oluşturup youtube'a kanala koycaksın. Tutarsa al sana aylık 3.000 dolar getiren iş :D

Evet yıllarca hürriyette motosiklet gezileri köşe yazarlığı yaptı. Gerçek motorcudur. Laf aramızda şiir gibi de güzel bir ablamızdır. Kadın Elf bildiğin.

Aslında evde şöyle bikaç güzel çizim programın olacak, biraz da yaratıcı olcaksın senaryo falan. Çocuklara uygun bir çizgi film serisini oluşturup youtube'a kanala koycaksın. Tutarsa al sana aylık 3.000 dolar getiren iş :D

valla şu an ortalık çizgifilm kaynıyor,yurtdışından girişli yerli üretim vs ama doğru tanıtım pazarlama stratejileriyle illa ki tutar.

Motosikletle aram çok iyi olmadığı için bilgim yok ama uğruna bu şarkıyı yazdıran kadın :)))

valla şu an ortalık çizgifilm kaynıyor,yurtdışından girişli yerli üretim vs ama doğru tanıtım pazarlama stratejileriyle illa ki tutar.

Motosikletle aram çok iyi olmadığı için bilgim yok ama uğruna bu şarkıyı yazdıran kadın :)))

Ben Kıraç'ı hem Ayşe Şule evliliğinden hem de Ceza'ya sataştığı için sevmiyorum :D
Ama annesine yazdığı Neyim Var Ki Senden Başka şarkısına saygım sonsuz, muhteşem eser.
Evet tahmin edebiliyorum youtube'taki çizgi film trafik yoğunluğunu, herkes bi yerden yırtmaya çalışıyor.

TV de denk gelirsem bugs bunny, Duffy duck, red kit, cedric, ninja kaplumbağalar,sylvester ve tom ve Jetgiller'i izlerim.

Son düzenleme:
Henüz çocuğum, yeğenim v.s olmadığı için güncel çizgi filmleri hiç bilmiyorum. Bizim zamanımızdakiler de hiç gösterilmiyor artık. Ancak denk gelirse Simpsons :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...