gerçi cümle yanlış olmuş masaüstü laptop farketmez fan değişirlaptop fanıysa değiştirilir, model marka yazıp google amcaya danış montaj için herhangi bi bilgisayarcıya geç direk
Geçmiş olsun. Bu kadarına da şükür. Doların bu kadar fırladığı piyasada ucuz yırtmışsın. Hiç üzülme, olağan giderlerden sayılır bu kadarı.Daha önceden gittiğim bilgisayarcıya gittim kısa devre yapmış 160₺ gitti valla
harbi bi de o çıktı dimi yaa bilgisayar fiyatları zaten uçmuş haldeGeçmiş olsun. Bu kadarına da şükür. Doların bu kadar fırladığı piyasada ucuz yırtmışsın. Hiç üzülme, olağan giderlerden sayılır bu kadarı.
ya değişne parça 15-20$ ama işçilik biraz zahmetli 1gün sürdü neredeyse öğrenci adamız bu masraflar beni çok yaralıyorGeçmiş olsun. Bu kadarına da şükür. Doların bu kadar fırladığı piyasada ucuz yırtmışsın. Hiç üzülme, olağan giderlerden sayılır bu kadarı.
Levente bağlı Gültepede polaris bilgisayarı tavsiye edebilirim. ilkgözağrım olan dell d610 u toparlıyo şuan ki 2006 yılında ben 3. sahibiydim o laptopun.. demem o ki en imkansıza yakın işleri bile yapabiliyor yüksel abi.
Gerçi mesele hallolmuş ama belki bilgisayarcıya ihtiyacı olan başka birileri vardır forumda..
Geçmiş olsunya değişne parça 15-20$ ama işçilik biraz zahmetli 1gün sürdü neredeyse öğrenci adamız bu masraflar beni çok yaralıyor![]()