Bilgisayar tamiri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibougur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibougur

Reis
2,257
30
Beyler bilgisayarım bozuldu. Sorunda biraz büyük, galiba anakarttan kaynaklı bildiğiniz tanıdığınız İstanbul'da düzgün bi bilgisayarcı var mı?

laptop ise anakart değişimi demek nerdeyse tüm pc nin değişmesi demek masa üstü ise gene tüm anakart değişimi cok daha verimli olacaktır

Valla Kadıköy'e inip Yazıcıoğlu İşhanı'na pergelin iğnesini koyup 200 metrelik bir çember çiz, mutlaka tamir edecek biri çıkar. Laptop ise, Me-Tek Bilgisayar var. İşlerini çok iyi yaparlar. Yapamıyorlarsa da daha kötü bırakmazlar, arayıp haber verirler :) Anakart tamiri yapamıyorlarsa da yapacak yeri belki önerirler.
Masaüstü bilgisayar için maalesef net bir yer bilmiyorum. Bu konuyu takipte kalacağım, ben de 1 yıldır masaüstü bilgisayarımda bozuk anakartla yaşıyorum =)

Beni de ekleyin bu konuya

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

laptop fanıysa değiştirilir, model marka yazıp google amcaya danış montaj için herhangi bi bilgisayarcıya geç direk

Daha önceden gittiğim bilgisayarcıya gittim kısa devre yapmış 160₺ gitti valla
Geçmiş olsun. Bu kadarına da şükür. Doların bu kadar fırladığı piyasada ucuz yırtmışsın. Hiç üzülme, olağan giderlerden sayılır bu kadarı.

Levente bağlı Gültepede polaris bilgisayarı tavsiye edebilirim. ilkgözağrım olan dell d610 u toparlıyo şuan ki 2006 yılında ben 3. sahibiydim o laptopun.. demem o ki en imkansıza yakın işleri bile yapabiliyor yüksel abi.
Gerçi mesele hallolmuş ama belki bilgisayarcıya ihtiyacı olan başka birileri vardır forumda..

Levente bağlı Gültepede polaris bilgisayarı tavsiye edebilirim. ilkgözağrım olan dell d610 u toparlıyo şuan ki 2006 yılında ben 3. sahibiydim o laptopun.. demem o ki en imkansıza yakın işleri bile yapabiliyor yüksel abi.
Gerçi mesele hallolmuş ama belki bilgisayarcıya ihtiyacı olan başka birileri vardır forumda..

Ouuu o bilgisayarı biliyorum bi kere elime geçti, İstanbulda oturuyor olsaydım keşke eğer o bilgisayarı yapıyorsa işinin gerçekten ehli biridir kalmadı öyle eski bilgisayarlarla uğraşan bilgisayarcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...