o yıllar çok eski kaçar diye düşünüyorum hocam daha yeni eğlenceli bir araba olabilir bayan kullanıcak sonuçtaDsg golf diyecektim ama potansiyel sorunlu şanzıman (o yıllardakiler)
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam dsg ve edc sorun çıkarmasının yanında bir de bu paralara bomboş araç satıyor o yuzden duşünmüyorum. auris mm şanzımana karşı çok ön yargılıyım . PSA grubundan 208 bayan için çok mantıklı geliyor ancak hiç binmedim kullanamdım ?Volkswagen'in DSG'si ve Renault'nun EDC'si sorun çıkarmaya yatkın deniyor.
Japonlarda Corolla ve Auris dışında dizel otomatik yok gibi bir şey, o bütçeye o km de Corolla bulmak imkansız ki şanzımanı beğenilmeyen bir şanzıman. Auris bulabilirsiniz sanırım ama dediğim gibi şanzımanı denemeniz lazım.
Direkt araç tavsiye edemem ama PSA grubunun araçlarına bakabilirsiniz (Peugeot 208, önceki kasa 308, Citroen C3), onlarda yarı otomatik gerçi seveni kadar sevmeyeni de var.
Hyundai Accent Bluelar varmış bir de ama otomatik şanzımanı nasıldır bilmiyorum. Peugeot 208 şehir içinde hem daha rahat olur hem daha güvenlikli araba.
easytronic hakkında hıç iyi şeyler düymadım hocam bir de pek bayan arabası değil astra hAstra H 1.3 cdti easytronic
vites değişimlerini hissettirir, kolay kolay arızalanmaz ekonomik, bayan için güzel bir araç şahsi fikrimeasytronic hakkında h,ç ,y, şeyler düymadım hocam bir de pek bayan arabası değil astra k
Astra h 1.3 cdti easytronic şanzıman ve motor ömrü bakımından çok iyidir. Yakıt ekonomisi (İstanbul için konuşuyorum) 1.4-1.5-1.6 dizel motorlarla aşağı yukarı aynı yakar. Fakat vergisi diğer motorlara göre çok uygundur.easytronic hakkında h,ç ,y, şeyler düymadım hocam bir de pek bayan arabası değil astra k
pejo 208 hakkında bilgisi olan var mı 1.4 hdı 68 bg Auto 5R şanzıman nasıl?
easytronic trafik veya yokuş gibi durumlarda saçmalıyor mu pekiAstra h 1.3 cdti easytronic şanzıman ve motor ömrü bakımından çok iyidir. Yakıt ekonomisi (İstanbul için konuşuyorum) 1.4-1.5-1.6 dizel motorlarla aşağı yukarı aynı yakar. Fakat vergisi diğer motorlara göre çok uygundur.
Hocam easytronic adı verilen sistem tam otomatikler gibi değildir. Manuel vitesli bir arabada sizin yerinize debriyaja basan biri olduğunu düşünün. Yani tam otomatikler gibi yokuşta frenden ayağınızı çekince sabit durmazlar veya ileri gitmezler. Fakat astra h larda yokuş kalkış desteği olduğu için böyle bir sorun yok. Bir bayan için iyi seçim sorun çıkarmaz fakat ben tercih etmem ki etmedim de zaten, şuan aynı aracın manuelini kullanıyorum.easytronic trafik veya yokuş gibi durumlarda saçmalıyor mu peki
Yalnız Astra H modeli kadın sürücüler için çok uygun olmayabilir. Sürüşü filan güzel ama direksiyonu park manevralarında biraz yorucu gelebilir. Kullanacak kişinin en azından bu yönünü biraz tecrübe etmesinde fayda var.Hocam easytronic adı verilen sistem tam otomatikler gibi değildir. Manuel vitesli bir arabada sizin yerinize debriyaja basan biri olduğunu düşünün. Yani tam otomatikler gibi yokuşta frenden ayağınızı çekince sabit durmazlar veya ileri gitmezler. Fakat astra h larda yokuş kalkış desteği olduğu için böyle bir sorun yok. Bir bayan için iyi seçim sorun çıkarmaz fakat ben tercih etmem ki etmedim de zaten, şuan aynı aracın manuelini kullanıyorum.
Ayağını gazdan çekeceksin işte abi çalışma prensibi buBen de 2012 c4 dizel mcp ( otomatikleştirilmiş şanzıman ) vardı. 3 sene bu aracı kullandım, hatta bu şanzımanların en zayıf olduğu yokuş ve dur kalk trafiğin bol olduğu bir ilde kullandım. Bir kere bu şanzımanların kullanım prensibi yoktur.
citroen C3 ten ufak farklılıklar olabilir ama aynı arabalar ve kesinlikle o motor ve şanzımanla hiç bir arabayı önermempejo 208 hakkında bilgisi olan var mı 1.4 hdı 68 bg Auto 5R şanzıman nasıl?