Bmw 116i iler 4 slindirliikinci elde bence Mercedes
-bmwler ve audilerde daha hor kullaniliyor, temiz mercedes bulma ihtimali daha yuksek
-yakit olarak bmw 3 silindirler az yakiyor
-Performans olarak bisey diyemeyecem
-Fiyat olarak iyi bakilmis araba hangisinde olursa olsun pahalidir, heder olmus bmwleri ucuza bulursunuz, yada dsg patlatmis audileri
-Teknoloji olarak aractaki opsiyonlara bagli olarak degisir. premium segment ikinci elde pek dolu olmuyor, sunroofu olan full+full diyor
turkiye pazarini bilmiyorum ama avrupada makyajli 116 lar 3 silindirBmw 116i iler 4 slindirli
Turkiyede 3 slindirliler 118i diye geciyor. Tr ile baska ulkeler arasinda arac kodlari farkli. Mesela tr de 1.6 177 hp lik motor 120i kasa kodu ile satilirken avrupada 116i olarak satiliyor.turkiye pazarini bilmiyorum ama avrupada makyajli 116 lar 3 silindir
http://www.carsuk.net/2015-bmw-1-series-facelift-includes-new-3-cylinder-engines/
Diğer ülkelere bakmadım ama ana vatanı Almanya'da öyle değil. 116i ler 109 3 silindir, 118i ler 136 beygir 3 silindir, 120i ler de 184 beygir 2 litre 4 silindir şeklinde. Tek değişiklik 2 litrelik motor yerine 1.6 177 beygir olması 120i'nin Türkiye'de.Turkiyede 3 slindirliler 118i diye geciyor. Tr ile baska ulkeler arasinda arac kodlari farkli. Mesela tr de 1.6 177 hp lik motor 120i kasa kodu ile satilirken avrupada 116i olarak satiliyor.
Ben 1 paket olarak a3 tercih ederdim her konuda belli bir çizginin üzerinde veya hiç altına düşmüyor. Ama 1 serisi de aklımı çelebilirdi. Çünkü aracın son arkadan itiş hatchback olma durumu var ve bu sebepten dolayı ilerde çok değerli olacak ayrıca bir klasik olacak.