https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ket-2009-coupe-3.20ci-borusan-414301620/detay Şu araç hakkında bilgi sahibi varmı aramızda nasıldır kronik bi sıkıntısı varmıdır alırken nelerine dikkat etmemiz gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Biliyoruz hocam L 'yi V'yi W'yi sadece insan alışmış 4 den sonra hep V6 diyesi geliyor dedim yanlış anlaşılmasın.L derken sıralı altı olduğundan I6 dedim
Araştırıyoruz kardeş buradaki bilgili arkadaşların yorumlarını inceliyorum
Ne anlıyorsun bilader beni anlamak sanamı kaldı neyin peşindesin sen ?Cla200 ile 520d arasında kalıp, 520d'de karar kılıp ; ardından Cupra bakıp sonunda E92 hakkında bilgi almak..Haa 520d bakıyorum deyip dizel tercih etmem demen de ayrı incelenmesi gereken bir konu
Anlıyorum seni, hayatta başarılar diliyorum
Ne anlıyorsun bilader beni anlamak sanamı kaldı neyin peşindesin sen ?
320i ed 1.6 motor 170 beygir, düz 320i ise 2.0 olan 184 beygir. 2 litrelik model Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum ben ama 3 serisiyle.2.0 170 beygirlik motor, hala üretimi var bu motorun avrupada... 320i Efficient Dynamics diye geçiyor, Türkiye'dekinden farklı...
Edit: Hala üretimi var derken F30'larda var demek istedim. Üretimi 2012'de durmuş. 2013 modellerde bile var ama avrupada...
Kardeş nasıl konuşacağımı sanamı sorucam ?Benimle boyle bitirim tavirlarla bir daha konusma !
Senin ne askerlik arkadasinim ne de biraderinim
320i 2.0 motor olan ilk başlarda geldi hocam hatta bende bu instada otomobil kütüphanesi varya onda vardi o araçtan ordan öğrenmiştim geldiğini.320i ed 1.6 motor 170 beygir, düz 320i ise 2.0 olan 184 beygir. 2 litrelik model Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum ben ama 3 serisiyle.
Doğrudur, benim bilgim yoktu. Gelmesine gerek olmayan motorlardandı gerçi.320i 2.0 motor olan ilk başlarda geldi hocam hatta bende bu instada otomobil kütüphanesi varya onda vardi o araçtan ordan öğrenmiştim geldiğini.
2.0 170 beygirlik motor, hala üretimi var bu motorun avrupada... 320i Efficient Dynamics diye geçiyor, Türkiye'dekinden farklı...
Hocam ben de yazmışım avrupada diye... 320i ED derseniz avrupada 2.0 184'lüğü anlıyorlar...320i ed 1.6 motor 170 beygir, düz 320i ise 2.0 olan 184 beygir. 2 litrelik model Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum ben ama 3 serisiyle.
Ed 1.6 170 hp için farkı belirtiyorHocam ben de yazmışım avrupada diye... 320i ED derseniz avrupada 2.0 184'lüğü anlıyorlar...
Valla benim bildiğim avrupada 320i ED dediğinizde 2.0 litrelik motor biliniyor. Belki de yanılıyorumdur. Doğrusunu öğrenip yazarım...Ed 1.6 170 hp için farkı belirtiyor
çünkü arkadaşımda makyajsız 3 20i var normal 2.0 184 hpValla benim bildiğim avrupada 320i ED dediğinizde 2.0 litrelik motor biliniyor. Belki de yanılıyorumdur. Doğrusunu öğrenip yazarım...
edit: Doğrusunu bulamadım, karıştırıyorum belki de...
Kardeş nasıl konuşacağımı sanamı sorucam ?
Yaşımı bilmeden nerden biliyosun küçük olduğumu sıkıntı yok real de görüşelim fark etmez istanbul fikirtepe yaşadığım yer kardeşKüçük yaşına veriyorum bu laflarını
İnternet ortamında atış serbest nasıl olsa
Düzgün konuş, konuşmayı bilmiyorsan muhatap olma
2.0 olan 1.6 ya göre fazla yakıyor ama sesi ve yürüyüşü daha iyi kendime uzun vadede 2.0lı alırdım herhalde amaPeki Beyler o zaman bir soru
Siz 2.0 184'lük F30 mu tercih edersiniz yoksa 1.6 170'lik F30 mu?