@AlkanExclusive Öncelikle realoem.com sitesine girdiğimde 2012 yılının değişik aylarında diğer yıllara göre daha çok değiştirilmiş parçalar var(size teker teker link atma ihtiyacı duymuyorum, zaten biliyorsunuzdur, ayrıca bu kadar bilgi paylaşımından sonra bu konuyu okuyan herkes az buçuk bilgi sahibi, sakinleşebilirsiniz). Belki Ocak, belki Ekim. 2015-2014-2013 yıllarında da değiştirilmiş parçalarda var. Siz bu konuyu çok iyi araştırdığınız için nerede ne sorun var yok iyi biliyorsunuz. Birde ilk defa bu aracı almayı düşünen birisini düşünün. Adam ne Ocak üretimindeki hatayı biliyor, ne de Kasım. Benim gözümde başka bir kullanıcı için o yılın her ayındaki hata o yılındır. Siz ister yanlış ister doğru deyin, herkes alacağı arabanın hangi ayda üretildiğini, hatalarını bilip serviste o değiştirilmesi gereken parçaların değiştirilip değiştirilmediğini bilemez. Öncelikle ben daha öncede dediğim gibi "kronik" lafımda hatalı olduğumu kabul etmeme rağmen uzatıyorsunuz. Dediğimiz gibi herkes belli bir parçada sorun yaşayacak diye bir şey yok, ama bir parça üretici tarafından değiştirilmiş ise benim gözümde risktir. Olasılık olarak bu yönden baktığım zaman 2012 model araçlar gözümde geridedir. Başka bir olasılık durumuda var elbet, birisinin 2014 tür aracı, kırbaçlamaktan harcamıştır arabayı, kimisi vardır, 2012 dir, tertemiz bakar arabasına, daha az sorun çıkartır. Umarım bakış açımı anlatabilmişimdir. Bu saatten sonra bazı konularda anlaştığımızı ve bazı konularda fikir ayrılığı yaşadığımızı düşünüyorum. Burada daha çok karşılıklı tartışabiliriz ama yeteri kadar bu konu içerisinde konuştuk, çok isterseniz özelden konuşabiliriz.