KAPALI BMW 316i 2012/13 nasıl bilirsiniz?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeremDK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeremDK

Profesör
204
arkadaşlar bmw 316i 2012/2013 nasıl bilirsiniz düşünceleriniz, tecrübelerinizi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
 
@AlkanExclusive Vallahi bana göre siz 2012 alarak benden daha çok risk almış durumdasınız. 2014 alanda benden daha az risk almış durumda, zaten sağlıklı bir motor olsaydı BMW bırakmazdı ve artık dayanamayacağım, üslubunuza dikkat ediniz, sabahtan beri hatalısın, saçmalıyorsun, yok şöylesin yok böylesin. Belki sonuna kadar hatalıyım ama karşıdaki ile böyle konuşunca aradaki anlaşmazlıkları çözmüyorsunuz, bilginize.
 
Son düzenleme:
@AlkanExclusive Vallahi bana göre siz 2012 alarak benden daha çok risk almış durumdasınız. 2014 alanda benden daha az risk almış durumda, zaten sağlıklı bir motor olsaydı BMW bırakmazdı ve artık dayanamacağım, üslubunuza dikkat ediniz, sabahtan beri hatalısın, saçmalıyorsun, yok şöylesin yok böylesin. Belki sonuna kadar hatalıyım ama karşıdaki ile böyle konuşunca aradaki anlaşmazlıkları çözmüyorsunuz, bilginize.
İşte konu o zaten. 2012 alınarak ya da 2011 alınarak risk alınmıştır gibi bir şey mevcut değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile. X yıl modeli alınarak daha fazla risk alınmaz. Ben senin mantığından hareketle cevap verdim ancak onu da anlamamakta ısrarcısın.

Üslubumda hiçbir sorun yok. Evet, hatalısın ve sebepleriyle doğrusunu açıklıyorum ve saçmalıyorsun çünkü yanlışlarını yineliyorsun.

Üslup konusu hakaret ederek, galis küfürler kullanılarak karşı tarafı aşağılayıcı şeyler yazmaktan ileri gelir. Hataların bu, düşüncelerin yanlış, bu yanlışlarınla insanları yanlış yönlendirme anlamında kurulan cümleler üslup sorunu teşkil etmez.

Anlaşmazlıkları çözümlemek için önce doğru bildiğin yanlışlarını düzeltmen gerekiyor, yoksa öğrende gel derim, kusura bakma.

Artı BMW bu motor "kötü olduğu için" vazgeçmedi. Kendi düşük hacimli benzinli motorlarını üretmek istediği için anlaşması bitince üretimini bıraktı. Malum çoğu marka downsizing yapıyor.

2002 yılından beri fiili BMW kullanıcısıyım, 1981'den beri ailecek elimizden onlarca BMW geçtiği için bu tip yanlışları gördüğümde uyarıyorum insanları. Hatalarınla yola devam etmek sana kalmış.

Daha da cevap vermem zaten.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...