BMW 320i ED Test Sürüşü / M Paket Donanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herkese Merhaba ,

Karşınızda 320i ED test sürüşü ile sizlerleyim , aracın 2000cc yerine 1600cc olması sizce nasıl ?

Saçma Vergi sistemimizden dolayı 320i yerine 320i ED çoğu alıcı icin daha mantıklı bir seçenek haline geliyor :)

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Blow Off sesi olsun, hızlanması olsun , yanlaması olsun gerçekten çok keyifli bir araç.Ağırlık dağılımı 50:50 diye bir şey okudum doğru mu ?

Çok güzel test olmuş. Hayalimdeki araba zaten bu gidişle hayalden öteye gidecek gibi de durmuyor.

Ötv düzenlemesinden sonra ben satışlarin düşeceğini sanmıyorum ama artmiyacaktirda.
Artık 1.6 değil 0.9 ile gelse durum böyle ama hybrid gelirse şansı olabilir.
Artık sıfır ı ile değil, 2.eli ile adından söz ettirecek otomobil.

Ayrıca düşük fiyata 2.eli alınıp f10 535i çıkma motoru saplanıp yola devam edilebilir( tabi bu seçenek m3/m4 yeni kasasını alamayanlar icin)

Ötv düzenlemesinden sonra ben satışlarin düşeceğini sanmıyorum ama artmiyacaktirda.
Artık 1.6 değil 0.9 ile gelse durum böyle ama hybrid gelirse şansı olabilir.
Artık sıfır ı ile değil, 2.eli ile adından söz ettirecek otomobil.

2016 yılında göreceğiz :)

Bir düzeltme yapmak istiyorum; 40. Yıl Pakette koltuklar gerçek deri (Dakota). M Plus ile farklarından biri ön park sensörü. Ayrıca bazı 40.yıllarda akıllı telefon bağlantısı, bazılarında da hız sabitleyici var. Son olarak büyük ekran farkı var deyip geçmişsiniz ama büyük ekranla birlikte Connected Drive ve Uzaktan Erişim hizmetleri de alınmış oluyor.

Bu aracın (özellikle estoril mavilerin) en büyük derdi apaçi mıknatısı olması.

Nerde doblocu, connectci, dibinizde bitiyor, üstünüze kırıyor vs. Tabii şirket spec fluenceların da hakkını yememek lazım.

Aramızda hiç izmirde oturan 320ied kullanıcısı var mı M paket sahip olan ilerleyen zamanda toplu bir video güzel olur
smile.png

Aramızda hiç izmirde oturan 320ied kullanıcısı var mı M paket sahip olan ilerleyen zamanda toplu bir video güzel olur
smile.png

316i m paket sahibi bir tanıdığım var o olur mu:) bir de video gene çok güzel eline sağlık sanırsam bu araç sahibi de yaşar da okuyor aracı bazen görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...