Bmw 320i G20 Kasa Hakkında ! / G20 Alınır mı ?

driver37

M.AYDIN
Taklacı Güvercin
26
Marka
Fiat
Merhaba arkadaşlar, hepinize selamlar,

2020 ve üzeri model, M Sport paketli ve maksimum 50.000 km'de BMW G20 almak istiyorum. Daha önce BMW deneyimim olmadı, bu nedenle aracın kronik sorunları, nelere dikkat etmem gerektiği ve hangi konuların bana maliyet çıkarabileceği hakkında tecrübeli olan arkadaşların değerli görüşlerine ihtiyaç duyuyorum.

Aşağıdaki başlıklarda fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim:

• Kronik sorunlar: G20 kasada sık yaşanan arızalar nelerdir?
  • Dikkat edilmesi gerekenler: Özellikle ikinci el alırken hangi parçalar ya da sistemlerde sorun çıkma olasılığı yüksektir?
  • Potansiyel masraflar: İlk bakım maliyetleri, görülebilecek sorunlar, yedek parça fiyatları gibi maliyet kalemleri nelerdir?

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
B48 motorlarda su kaçakları yaygın kronik olarak görülür. Su hortumları ve su kabı ile çözersiniz. Ki zaten bu problem ortalama 100k km’de başlıyor. Ciddi bir kroniği yok. Alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

B48 motorlarda su kaçakları yaygın kronik olarak görülür. Su hortumları ve su kabı ile çözersiniz. Ki zaten bu problem ortalama 100k km’de başlıyor. Ciddi bir kroniği yok. Alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Ek olarak 100k km civarında yağ kütüğünün contaları koyveriyor. Benim bildiğim de bunlar dışında ekstra bir kroniği yok. Alırsanız yağınızı ve filtreleri kaliteli seçin devam edin.