BMW 520i

ShadoWalkn

Panpa
27 Eyl 2016
1,423
2,430
2,570
İstanbul
ECO PRO servis süresini uzatıyor. Sakin kullanım ile nasıl kısaltacak?

Millet artık nasıl atacağını şaşırdı!
 

Garavel Usta

Profesör
8 Eyl 2016
100
119
1,185
ECO PRO servis süresini uzatıyor. Sakin kullanım ile nasıl kısaltacak?

Millet artık nasıl atacağını şaşırdı!

Atmıyorum duyduğumu söylüyorum. ECO PRO'da ekonomi yapmak için araç kendini kasıyor heralde dolayısıyla yağ bakımı erken geliyormuş. Bunu youtubedaki noyan kanalından duydum. Orda şöyle anlatılıyordu: Adam arabasının ilk bakımı erken gelince Ankara Borusana sormuş, onlar da çok kasmayın demiş. Söz konusu muhabbetin geçtiği linki veriyorum. (5:24ten başlayın)

 

ShadoWalkn

Panpa
27 Eyl 2016
1,423
2,430
2,570
İstanbul
Ben size atıyorsunuz demedim.

Bunu söyleyen kimse o atmış dedim. ECO PRO'nun amacı zaten gaz pedalına fazla basmamaktır, sakin gitmektir. Yok ECO PRO'da seri gitmek isteniyorsa zaten anlamsız bir şey yapılmış olur.

İlk serviste tabiiki erken girecek. Bende 9.000 km'de girdim. Çünkü sebebi fabrika da konulan ilk yağ olan rodaj yağı. Parçalar birbirine daha rahat alışsın diye tam sentetik yağa göre daha kalın ve metal aşımını engelleyen bir yapısı var. İlk bakıma kadar tüm otomobillerin fazla yakması ve tam performansını verememesi bu sebepten dolayıdır.

Daha bundan haberi yok o söyleyenin belli ki, ECO PRO'da kasınca yağ yakımı olurmuş...

Hey allahım yarabbim ya.....
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım