BMW 645 ve range rover yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19052323
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

19052323

Profesör
279
Arkadaslar Bende 2006 mustang v6 var arac 64000 milde ve araci BMW 645 2005 200000 de veya range rover 2008 model 220000 de araclarla takas etmeyi Dusunuyorum yorumlarinizi alabilir miyim

Son düzenleme:
Arkadaslar Bende 2006 mustang v6 var arac 64000 milde ve araci BMW 645 2005 200000 de veya range rover 2008 model 220000 de araclarla takas etmeyi Dusunuyorum yorumlarinizi alabilir miyim
Ve daha onceden bmw Ile Kotu tecrubelerim var 530d 2004 vardi ve problemli bir aracti Ayrica range icinde iyi yorumlar okumadim

O iki araç düzgün kullanılmadıysa sanayideki ustanıza şimdiden ortaklık teklif edin
Kıyas yapamıyorum çünkü çok acayip.. 645 vs Range Rover ne alaka :D

O iki araç düzgün kullanılmadıysa sanayideki ustanıza şimdiden ortaklık teklif edin
Tamamen farkli arac kullanmak istedigim icin range dusuncem jip ve kullanimi rahat oldugu icin yan
Sebebi range roverin daha kullanisli olmasi BMW istememin sebebide icimdeki spor araba aski artik hangisi olursa :D

Tamamen farkli arac kullanmak istedigim icin range dusuncem jip ve kullanimi rahat oldugu icin yan

Sebebi range roverin daha kullanisli olmasi BMW istememin sebebide icimdeki spor araba aski artik hangisi olursa :D

Valla zor bir karar. Mantıken ; kondisyonun düzgün olup olmadığına, kazalarına ve model yılına bakarak tercihte bulunurdum

Ben olsam bmw yi tercih ederim, o km ve modeldeki range güzel para yer, bmw ne kadar hor kullanılmış olabilir diye düşünüyorum :) ama 64 bindeki araba satılıp 200 bin mildeki araba alınır mı, oraso sizin tercihiniz, ben ikisinide almazdım, ama illa alcam diyorsanız kesinlikle bmw

6.45 Bmw nin canı alınmıştır. Hem de 220bin de. Ve model olarak da eski kalıyor.

Range Rover ne kadar hor kullanılabilir ki kıyaslama yaptığımızda Bmw ile. Kimse Range Rover le bir basayım demez şahsen.

Tercihim Range olurdu.

Range in masrafı oldu mu harbi altından kalkılmıyor, yoksa ikiside masraf çıkaracak ama range in hem arızası daha çok ve daha masraflı olur

Rangeler sorunlu arabalar. 6 serisi zevkli bir araba ama neredeyse 300.000km gelince arabalıktan çıkar. 2sinede bulaşma derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...