Türkçesi ?
Turkcesi su konuyu acarken telefondan yazdigim icin ekran gidip geliyordu parmagim yanlislikla butona dokundu ve paylasmis bulundum Umarim anlamisindirTürkçesi ?
Ayrica kullandigim telefonun klavyesi turkce karakterlere sahip degil bu sebepten dolayi yazim yanlisi olabliyorTurkcesi su konuyu acarken telefondan yazdigim icin ekran gidip geliyordu parmagim yanlislikla butona dokundu ve paylasmis bulundum Umarim anlamisindir
Ve daha onceden bmw Ile Kotu tecrubelerim var 530d 2004 vardi ve problemli bir aracti Ayrica range icinde iyi yorumlar okumadimArkadaslar Bende 2006 mustang v6 var arac 64000 milde ve araci BMW 645 2005 200000 de veya range rover 2008 model 220000 de araclarla takas etmeyi Dusunuyorum yorumlarinizi alabilir miyim
Tamamen farkli arac kullanmak istedigim icin range dusuncem jip ve kullanimi rahat oldugu icin yanO iki araç düzgün kullanılmadıysa sanayideki ustanıza şimdiden ortaklık teklif edin
Kıyas yapamıyorum çünkü çok acayip.. 645 vs Range Rover ne alaka![]()
Sebebi range roverin daha kullanisli olmasi BMW istememin sebebide icimdeki spor araba aski artik hangisi olursaO iki araç düzgün kullanılmadıysa sanayideki ustanıza şimdiden ortaklık teklif edin
Kıyas yapamıyorum çünkü çok acayip.. 645 vs Range Rover ne alaka![]()
Tamamen farkli arac kullanmak istedigim icin range dusuncem jip ve kullanimi rahat oldugu icin yan
Sebebi range roverin daha kullanisli olmasi BMW istememin sebebide icimdeki spor araba aski artik hangisi olursa![]()