Hocam daha yumuşak sizin gi nasıl kullanabilirim araç henüz 1200 km de. Eco proya da geçmiyor, bastığım halde.Işık yandığında kadranda kalan menzili de söyler zaten. Beyaz uyarı 90 km kala, sarı uyarı 50 km kala verilir. Sert kullanıyorsanız ortalamanız yüksektir o yüzden o seviyede uyarı vermiştir. Ben deponun 10'da 1'inde 90 km uyarısı alıyorum.
1-2 ay öncesine kadar %100 eco proda kullanıyordum. Sonra comfortta kullanmaya başladım. Gaza az basıyorum 2000-2200 devri geçmiyor. Kışın şehir içi 8.4 şehir dışı 6.0, yazın da şehir içi 7.6 şehir dışı 5.6 ortalamam oluyor. Sert kullanmayı sevmem yanlamam arabayı üzmem. Tamamen kullanım stiliyle alakalı. Eco proya geçmeme durumu bir sorun teşkil eder. Servise gösterin. Neye dayanarak eco proya geçmiyor dediniz?Hocam daha yumuşak sizin gi nasıl kullanabilirim araç henüz 1200 km de. Eco proya da geçmiyor, bastığım halde.
Ooo değiştirmişler demek ki.Hocam daha yumuşak sizin gi nasıl kullanabilirim araç henüz 1200 km de. Eco proya da geçmiyor, bastığım halde.
Eco proya geçmemesinin sebebi benzin değil hocam sanırım mekanizma bozuldu. Depoyu fullediğim zaman da geçmiyor çünkü.Ooo değiştirmişler demek ki.
Bizde sorun yok. Benzin ışığı yansada eco pro'da kullanabiliyorum.
Uyarı vermiştir o zaman. iDrive'dan kontrol edin.Eco proya geçmemesinin sebebi benzin değil hocam sanırım mekanizma bozuldu. Depoyu fullediğim zaman da geçmiyor çünkü.
hocam bayadır bi teker şişirin uyarısı var. onu sıfırlarsam hallolur mu?Uyarı vermiştir o zaman. iDrive'dan kontrol edin.
ayar olarak kaçta şişirmek gerekiyor hocam 118 yi ?Mümkündür.
Tekerleri uygun hava basıncı ile şişirin, sonra iDrive'da Araç Durumu bölümünden lastik hava basınç ayarlarını onaylayın sorun düzelecektir. Her hava basıldığı zaman bu işlemin yapılması gerekir.