BMW C1 gibi..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

And

Üye
144
40
Yeni kategorimizin siftahını motosikletlere en uzak adam olarak ben yapim :)

90'larda BMW'nin C1 adlı yarı kapalı bir scooter konsepti vardı, hatta sonra üretildi de galiba. Bunun gibi kısmen de olsa güvenli sayılabilecek, yağmurda çamurda rezil etmeyecek başka motosiklet var mı?

90'larda BMW'nin C1 adlı yarı kapalı bir scooter konsepti vardı, hatta sonra üretildi de galiba. Bunun gibi kısmen de olsa güvenli sayılabilecek, yağmurda çamurda rezil etmeyecek başka motosiklet var mı?

Bi dönem üretildi ama tutmayınca devamı gelmedi tabi. Güvenlik için ekipman(kask, mont, eldiven, sırtlık-göğüslük, bot, kevlar pantolon) yağmur çamur için de yağmurluklar var :)

And Yamaha Nmax ve Honda Pcx hatta biraz zorlarsan Pulsar Ns150 den bile az yakan (maliyet olarak) milletin karoserli motor diye hitap ettiği İ10 var. :P Sor bakiyim Utku'ya kmde 13 kuruş yakan tavanı ve kliması olan bir motor varmıymış:

And Yamaha Nmax ve Honda Pcx hatta biraz zorlarsan Pulsar Ns150 den bile az yakan (maliyet olarak) milletin karoserli motor diye hitap ettiği İ10 var. :p Sor bakiyim Utku'ya kmde 13 kuruş yakan tavanı ve kliması olan bir motor varmıymış:
Tavanı ve kliması yok ama 2 litre benzin yakıyor:D

Reyis giy yağmurluğu devam et ne yapıcan altı üstü kapalı motoru :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...