M muharrem Asfalt Kurutucu 1 19 Eki 2016 #1 Merhaba arkadaslar, aklimada yatti bu arabayi almak istiyorum. Bir kac gundur bakiyorum. Bilen arkadaslar arac hakkinda detayli bilgi verebilir mi ?
Merhaba arkadaslar, aklimada yatti bu arabayi almak istiyorum. Bir kac gundur bakiyorum. Bilen arkadaslar arac hakkinda detayli bilgi verebilir mi ?
kerpetenemir Emir Kerpeten Panpa 1,332 29 Marka Opel 23 Eki 2016 #2 aylık gelir 3bin tlnin altında ise alınacak araç değil Tepkiler: Porsche
Akın Panpa 3,667 Marka Fiat 23 Eki 2016 #3 E39 kasalara ben de bakıyorum. Temizini bulmak zor ama bulunursa gül gibi binilir. @kerpetenemir Emir abi bakım masrafları ne kadar? Tepkiler: Porsche
E39 kasalara ben de bakıyorum. Temizini bulmak zor ama bulunursa gül gibi binilir. @kerpetenemir Emir abi bakım masrafları ne kadar?
kerpetenemir Emir Kerpeten Panpa 1,332 29 Marka Opel 23 Eki 2016 #4 Akn_3462' Alıntı: E39 kasalara ben de bakıyorum. Temizini bulmak zor ama bulunursa gül gibi binilir. @kerpetenemir Emir abi bakım masrafları ne kadar? Genişletmek için tıkla ... ya öğrenciyken alınabilcek bi araba değil , e34 kasa bakıyordum akışmetrenin 1200 tl olduğunu duyunca bıraktım Tepkiler: Porsche ve Akın
Akn_3462' Alıntı: E39 kasalara ben de bakıyorum. Temizini bulmak zor ama bulunursa gül gibi binilir. @kerpetenemir Emir abi bakım masrafları ne kadar? Genişletmek için tıkla ... ya öğrenciyken alınabilcek bi araba değil , e34 kasa bakıyordum akışmetrenin 1200 tl olduğunu duyunca bıraktım