BMW E91 için Spacer Tavsiyesi

SM Spacer'dan birkaç arkadaşım aldı, memnunlar.

30 mm çok değil mi yahu, M3 projesi falan mı var :D

Valla bence de çok kuzenin işleri işte :D
Biraz önce bir yeri aradım alüminyum magnezyum alaşımlı bir spacer'den bahsetti, 2 tanesi 750 TL fakat ömür boyu garanti veriyorlar. Genleşme ve bijon kırma gibi durumlar olmuyor dedi kafamı karıştırdı. Genelde satılanların hepsi alüminyum alaşımlı :confused:

Valla bence de çok kuzenin işleri işte :D
Biraz önce bir yeri aradım alüminyum magnezyum alaşımlı bir spacer'den bahsetti, 2 tanesi 750 TL fakat ömür boyu garanti veriyorlar. Genleşme ve bijon kırma gibi durumlar olmuyor dedi kafamı karıştırdı. Genelde satılanların hepsi alüminyum alaşımlı :confused:
Sm de 7075 alüminyum alaşımı, havacılıkta bolca kullanılan malzeme, özet olarak oldukça dayanıklı ve korozyona uğramıyor gibi bir şey.

Bildiğim kadarıyla 12 mm spacer 400 gram civarıydı.

H&R'da çok kalitelidir ama SM Spacers'ın methini her yerde sürekli duyuyorum Maşallah kaliteli işler yapıyor. Yerli üretime destek açısından SM öneririm bende :D
30 mm çok iyi değer :D ona göre de artık M bijonu falan bulmak lazım en sağlamından.

H&R'da çok kalitelidir ama SM Spacers'ın methini her yerde sürekli duyuyorum Maşallah kaliteli işler yapıyor. Yerli üretime destek açısından SM öneririm bende :D
30 mm çok iyi değer :D ona göre de artık M bijonu falan bulmak lazım en sağlamından.

Bir kac tane baktim da paket icerisinde bijonlari da yaninda veriyorlar

Ben de SM kullaniyorum bir sikinti olmadi cok guzel de goruntu aldim. Olcuyu dogru secmek onemli ama