bakmaz olaydım ya içim gitti
her sabah uyanınca bikere bakıyorum ben sen ne diyosunbakmaz olaydım ya içim gitti
bir gün belki bizimde olur be abiher sabah uyanınca bikere bakıyorum ben sen ne diyosun
şunun motoru t3 olmasa borca gircem ama benzinli gelmiyor banabir gün belki bizimde olur be abi
aynı ayarda bi tane d2 bakalım abişunun motoru t3 olmasa borca gircem ama benzinli gelmiyor bana
2014 r design bakıyorum ben ama makyajsız yapcak birşey yokAma d2 lerde makyajlı yok 2015 model çoğu
Hocam bu t3 ler yakıyor ama volvo bana t3 lerin bakım aralığının 30 bin km de bir olduğunu söylemişti.(yani iyice araştırmak lazım doğru mu değil mi diye çünkü bi garip geldi bana) Bildiğiniz gibi bende d2 var. Yani hesaplayınca aslında performans geliyor kasa makyajlı çok yaksa ne olacak ki biri 1 bakıma girene kadar diğeri 3 bakıma giriyor. Volvonun bakımları da 800-1100 civarı oldu değişti benimkinde. Yani söylediklerine göre 30k kmde birine hadi 1000 tl harcayın diğerine 2400 tl harcıyorsunuz. Aradaki farkı kafalamıyor mu? Performans ve makyaj da var.şunun motoru t3 olmasa borca gircem ama benzinli gelmiyor bana
Hocam bu t3 ler yakıyor ama volvo bana t3 lerin bakım aralığının 30 bin km de bir olduğunu söylemişti.(yani iyice araştırmak lazım doğru mu değil mi diye çünkü bi garip geldi bana) Bildiğiniz gibi bende d2 var. Yani hesaplayınca aslında performans geliyor kasa makyajlı çok yaksa ne olacak ki biri 1 bakıma girene kadar diğeri 3 bakıma giriyor. Volvonun bakımları da 800-1100 civarı oldu değişti benimkinde. Yani söylediklerine göre 30k kmde birine hadi 1000 tl harcayın diğerine 2400 tl harcıyorsunuz. Aradaki farkı kafalamıyor mu? Performans ve makyaj da var.
Abi profil fotoğrafın bile V40 bence cevap belli.ee o zaman napıyoruz beyler