Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilciliğini üstlendiği BMW Motorrad, saf sürüş keyfinin merkezde olduğu modeli BMW R 18 Roctane ile BMW Motorrad’ın 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan R 12 nineT modellerini tanıttı.
BMW Motorrad’ın Heritage segmentinin en yeni üyeleri R 18 Roctane ile R 12 nineT tanıtıldı. Yeni BMW R 18 Roctane, efsane model R 5’ten izler taşıyan tasarımı ve klasik görüntüsüne rağmen sahip olduğu güncel teknolojisiyle R 18 ailesinin 5’inci üyesi olarak dikkat çekiyor. Aynı segmentte yer alan R 12 nineT ise isminin bu segmentte kullanılan ilk örneği. Modelin isminin gelişimi ise 1200 cc hacmindeki motorundan geliyor.
R 18 Ailesinin Son Üyesi: BMW Motorrad R 18 Roctane 
BMW Motorrad’ın teknoloji ile gelenekselliği birleştiren modeli Yeni BMW R 18 Roctane, markanın efsane modeli R 5’ten aldığı benzersiz sürüş deneyimi mirasını aerodinamik arka bölüm tasarımıyla destekliyor. BMW R 18 Roctane, Avus metalik siyah gövde rengi ve bu rengin mat siyah...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım