BMW V8 Saf Atmosferik Egzoz Sesi / e70 x5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz fazla uzun gibi böyle bi video için ancak yol o kadar güzel ki izletti kendini :) ses için nötr durumdayım ne iyi ne kötü diyorum

Sesi hep egzosun yanından mı aldın bilmiyorum fakat, ben sesi pek beğenmedim.

Düşünce, yol ve çekimler çok başarılı

Sesi hep egzosun yanından mı aldın bilmiyorum fakat, ben sesi pek beğenmedim.

Düşünce, yol ve çekimler çok başarılı

Teşekkür ederim, evet egzoz sesi ne yazıkı ilk defa böye profesyonel kayıt etmek istedim , kıstılı vaktimiz olduğu icin araç sahibi ile ne yazıkı sadece bir kere çektik egzozu bu yüzden ayarlayamadım pek , yakın mı tutim uzak mı tutim mikrofonu , fazla yakın olduğu icin sanırım ses böyle oldu

Böyle virajlı yolarda 1 2 dakikalık içten dıştan cart curt çekilmiş şekilde çok hoş olur. Ses hep aynı olmasın diyosan, görüntü aracın içindeyken ses aracın içinden duyulacak şekilde gelsin.

Merhaba herkese ,

İnceleme Videolarımının yanında , özel araçlara bu tarz video çekmeyi düşünüyorum saf ses olan.

Sizce nasıl olmuş ?

Sadece Konsepti merak ediyorum ila bu araç sesinden yola çıkmayın

Oha bu harika olmuş, Araba içinde oturup konuşan tipleri dinlemektense böyle saf araba görüntüleri, heleki bu çekim kalitesinde harika olmuş.

Çekim kalitesinde bir problem yok adeta level atlamışsınız fakat egzozdan gelen çok sanki biraz fazla baskın olmuş onu bir ayarlarsak tadından yenmez. Başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...