hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler.Hayırlı olsun hocam, bu sınıfta en heyecan verici araç bu bence, doğru seçim olmuş. Bizim de aileye inşallah abisi olan X3 geliyor, şu an gemide söylediklerine göreAraç bakarken X1 daha çıkmamıştı ama hemen hemen aynı trimlere ve karaktere sahip yeni 2 serisiyle bir test sürüşü yapıp bayağı pozitif anlamda etkilenmiştik. Konforu, trimlerin kalitesi vs. gayet iyiydi. En azından bize Volvo XC40'tan iyi gelmişti. Yalıtım olarak ise şaşırdığımı söyleyebilirim yorumunuza. 150-160 km/h hızlarda F10'a yakın yalıtım varsa büyük bir iş çıkarmış demektir BMW. XC40 ve GLA'da bu konuda benim araçla karşılaştırılabilecek bir durum yoktu mesela. BMW 2'yi ise şehir içi kısa mesafe deneyebildiğim için bir yorum yapmam zor oluyor.
Araç bence özellikle içeride artık sonunda bütünleşik ekranı ve çok daha iyi konsol tasarımıyla çok öne gitmiş. Bir önceki X1'in en zayıf karnı buydu bana sorarsanız. Tekrar hayırlı olsun, tekeriniz taşa değmesin![]()
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler.
Çok teşekkürler hocam eksik olmayın. Sizin araç da cidden çok güzel hayırlı olsun şimdidenBiz aslında ix çok beğendik ama 2,5 milyon gibi bir şeydi fiyatı o kadar para vermek istemedik. Bizim x1, 2 serisiyle benzer platformu paylaşıyor dolayısıyla sürüşleri de benzerdir. Malzemeler, işçilik falan gerçekten iyi x1'de. Konfor konusu da benim gerçekten şaşırdığım bir nokta olmuştu 5'ten sonra. Aracı teslim alırken 5 ile almaya gittik. Ben hem 5'i hem x1'i peş peşe kullandım. 5'ten inip x1'e binince hiç rahatsız olmadım gürültü seviyesinden. İzlediğim bazı testlerde de x1'in yalıtımı beğenilmişti zaten.
5'i hala elden çıkarmadık. İkisini de gün içinde kullanıyoruz ve x1'e iyice alışabildik. Hiç pişman etmedi diyebilirim. Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Sizin x3 de tekrardan hayırlı olsun, güzel tercih gerçekten![]()
Allah razi olsun hocam. Size de tekrardan kazasiz belasiz suruslerMalzeme kalitesi ve süspansiyona pozitif anlamda çok şaşırmıştık 2 serisinde cidden. X1'de de aynı şekilde olacağını tahmin ediyorum bu nedenle. Bu sınıfa renk getirdi GLA ve X1 tekrardan. Artık E-Pace, Evoque ve XC40'ı daha da zor günler bekliyor bence.
X3 aslında içeride bence daha geleneksel, ekran ve konsol tasarımını X1'de ben daha çok beğeniyorum kendi adıma. Ancak ileri yaşlarda tahmin edeceğiniz üzere geleneksel tasarım daha çok tutuluyorBir de özellikle uzun yol kullanılacağı için daha mantıklı geldi bize de. Tekrar keyifli günlerde kullanın, pişman edecek bir araç gibi durmuyor kesinlikle.
Çok teşekkürler hocam. Eksik olmayın, daha iyileri sizlerin olsun inşaallahÖncelikle yeni otomobiliniz hayırlı olsun, kazasız belasız kullanınX1 gerçekten üzerinde çok çalışılan bir otomobil oldu, çünkü eski gövde gerçekten artık çok eski kalmıştı. Makyajsız G20 falan kurtarıyordu ancak X1 maalesef eski kalmıştı ve üzerine düşüldü. Borusan Oto Avcılar'da BMW Genius olarak görev alıyorum, sorunuz olursa eğer otomobil ile ilgili memnuniyet ile cevaplarım
![]()
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler. Umarım sw ceed de size nasip olur.Sevgili Cenk,
Yeni aracın sana ve ailene hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, keyifle binmek nasip olsun.
Aynı motoru 1.18'de (M paket) tecrübe etme şansım oldu. Uzun yola çıkmıştık kendisi ile. Hem performans hemde tüketim olarak çok beğenmiştim. Aracın genel olarak tatsız bulduğum tek yönü sınıfına lastil sesini fazla alıyor olmasıydı.
Yeni araç aldık cümlesini okuduğumda focus'u sattığını düşünüp üzülmüştüm. Kendisi hala görevinin başında mı ?
Benim gözüm de uzun zamandır Cee'D SW'de. Fakat her ay fiyatı yükseliyor ve ulaşması daha imkansızlaşıyor.
Eyvallah hocam Allah razi olsunHayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.Biz de bir gün böyle bir araca binebilir miyiz diye hayallere dalmışken eşim uyandırdı sağolsun.![]()
Eve böyle bir araç gelsin.Ciddi kavga çıkarır el koyardım.Eyvallah hocam Allah razi olsunvallahi ben de binemiyorum. Ancak arada kullaniyorum. Araci abime aldik biz emektar focus'la devam
![]()
İstanbul'da şehir içi genellikle trafikli ortamda kullanımda tüketimi 9-10 litre arasında gidip geliyor. Çok fazla yoğun trafiğin içinde kalırsanız 10.5-11 bulabiliyor. Biraz çevreyolu gibi aracı akıtarak kullanıp trafiğede fazla girmezseniz 8 litre civarı yakıyor. Şehir dışında ise hızınıza göre 6 civarında da yakabiliyorsunuz 8 litre civarında da. Tamamen sizin kullanım şeklinize bağlı. Bildiğim kadarıyla şuan bizim kullandığımız motor artık satılmıyor. 170'lik hibrit ünite geliyor. Onun tüketim değerlerini bilemiyorum ama pratikte tahminimce hibrit'in yoğun trafikteki dur kalk etkisini düşünürsek belki bizimkinden ortalamada 1 litre civarı az yakar. Q3 ve XC40 hakkında ne yazık ki pratikte bir bilgim yok. O yüzden karşılaştıramıyorum. Ama biz araçtan oldukça memnunuz.Aracınızı satmadıysanız uzunca bir süredir kullanmaya devam ediyorsunuz. Şehiriçi ve şehirdışı yakıt tüketimi ile bu zamana kadar ki ortalama yakıt tüketiminizi paylaşabilir misiniz? İstanbul'da yaşan birisi olarak X1, XC40 ve Q3 arasında kaldım. Q3'ün kasası güncelleneceğinden ve VW'deki alternatör probleminden en sona attım ama XC40 ile X1'in arasında gidip geliyorum. XC40 T3'te sadece yakıt tüketimi konusundan emin olamıyorum. X1'de ise 18i dışında özellikle mild hibrit olan 170 beygirlik 20i versiyonu daha çekici geliyor ama önerilere açığım.