Hahahahamaddi durumunuz el verene kadar düz boru + vana ile devam o zaman
![]()
İskender ustaya bi gitmek lazım
Hahahahamaddi durumunuz el verene kadar düz boru + vana ile devam o zaman
![]()
Akra ve Eisen ile çevreyi rahatsız edemezsin zaten Alicim. Standart sese markaya özgü sesi ve tonu ekler sadece. E30 çakallarla karıştırmaBu bmw ler standart kalamıyormu, Neden çevreye saygılı olmayan ve yasadışı şeyler ile uğraşıyorsunuzki. Gül gibi BMW 320i.
Eee öyle, bir de 20i'de sese etkisi ne olur tartışılır. 30 35i ve üstü olsa tadından yenmiyor zaten.Akropoviç çok yakışır da ona göre fiyatı var kahpenin [emoji1]
Eee öyle, bir de 20i'de sese etkisi ne olur tartışılır. 30 35i ve üstü olsa tadından yenmiyor zaten.
Kumandalı varex tarzı apaçi işlerini bmw ye bulaştırmayın lütfen adımız çıktı çıkacağı kadar zaten320i de var mıdır bilmem ama benim araçta m performance eksoz var sanada arge li bir eksoz öneririm(m performance , eisenmann, supersprint, akrapovic)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E bmw ye biniyorsunuz .sO tarz egzozlardan bende isterim lakin fiyatı keseme zarar verir. Verdiğin karara göre iskender ustada egzoz düşünüyorum ?
Bu tür şeyler varken neden varex taksın ki @maximorhan ? Bmw ye hiç yakıştıramıyorum varexi. Aslında hiç bir arabaya yakıştıramıyorum çok cırtlakKumandalı olmasının ne zararı var neden apaçi deniyor ki? İstediğin zaman aç istediğin zaman kapat. Orjnal M performance egzozu da kumandalı alınabiliyor. http://www.bimmerworld.com/Exhaust/...Exhaust-System-w-Bluetooth-Valve-Control.html
illa vana olacak diyosan komple düz boru sona orjinal warex senin ilacın
E bmw ye biniyorsunuz .s
Silinmiyor mu arıza lambası obd denMotor ışığı yakıyor
Silinmiyor mu arıza lambası obd den
düz borudan sonra arıza yakmasının sebebi eksoz sistemindeki sensörlerin değerlerinde artış ya da azalış olması. Bu değer değişikliğinin önüne geçmek için piyasada yanıltıcı/yalancı sensör satılıyor takılıyor falan o şekilde önüne geçebilirsin arıza ışığınınYalancı sensör ?
original warex değil Varexilla vana olacak diyosan komple düz boru sona orjinal warex senin ilacın