HABER BMW'den şaşırtıcı dizayn

abdullahyesil

Yönetim
Editör
Moderatör
7 Eyl 2016
28
19
595
Sakıncası olmazsa BMW X5’e ait bu fotoğrafı buraya bırakıyorum. Bu dizaynla kalite kontrolünden nasıl geçtiği, neden böyle bir yola başvurulduğu hakkında en ufak bir bilgimiz yok.

Bu tarz bir dizaynın sipariş üzerine mi böyle yapıldığını, yoksa BMW’nin yeni bir akım başlatmak mı istediğini bilmemekle beraber, konuyu anlamakta da güçlük çekiyoruz!

Yin-yang felsefesine gönderme yaparak sürücünün iyi, yolcunun kötü olduğu mu anlatılmak istenmiş bilinmez. Ben daha ziyade sürüş zevkini ifade edebilmek adına böyle bir yola başvurulduğunu düşünüyorum.

Kimimiz sevecektir, kimimiz beğenmeyecektir ama nihayetinde bu, X5’ten alınmış bir kare ve fotoğrafı sizin değerli görüşlerinize sunuyorum.

x5.png


Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

cansermo

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
616
1,343
2,520
27
Sakarya
Ya müşteri böyle istediyse ?
Düşünsenize özel siparişle her koltuğun rengini farklı seçiylrsunuz. Hatta daha da ileri gidip jantları da farklı tasarımda seçiyorsunuz :D
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: abdullahyesil

HAKANARABUL

Asfalt Kurutucu
22 Eyl 2016
22
7
595
Sene 2008 mi 2010 mu ne.. Honda civic si coupe çıkış fotoğrafı olması lazım. Aracın içinde bütün heryer beyaz iken sürücü kısmı kırmızıdır. Bu tarz çalışmaların geçmişi vadır.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım