Boğaziçi konferans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selililim

Asfalt Kurutucu
25 Eyl 2016
5
1
595
And Abi, dün yapılmış olan konferans dolayısıyla sizi tebrik etmek istiyorum ve gelmeyenlerin çok şey kaybettiğini belirtmek isterim. Gerçekten işinizde üst düzey bir insan olmuşsunuz. Kurumsal olmak isteyişiniz ve almış olduğunuz kararlar karşısında tavırlarınız hareketleriniz çok abest kaçabilirdi ama siz kurmuş olduğunuz şirketle beraber kendinizi de geliştirmeye adamışsınız ve bu yolda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bazı takipçiler eski otopark yok diye düşünüyor olabilir ancak konferanslara katıldıklarında tatmin edici cevabı öğreniyorlar.
İnsanlar sizden birçok istekte bulunuyor ve bunun karşılığını alamadığı zaman sizleri kötülüyor, ancak sizin bütün hayatınızı bu işe adadığınızı ve gerek firmalarla gerek insanlarla ne kadar zor durumlar içerisinde iletişim de olduğunuzu bilmiyorlar. İsteklerden çok verilenlerin değerinin bilinmesi gerekiyor ki zaman içerisinde istekler zaten gelecektir.
Sizler takdir edilmesi gereken bir iş yapıyorsunuz ve o kadar çok çaba sarf ediyorsunuz ki takdir etmemek elde değil, her insan bir açık arıyor yada egoistsiniz falan diyenler çıkıyor ancak birilerini alkışlamaktan korkmamak gerek ve sizin yaptığınız iş sonucunda benim gibi hisseden ve düşünen binlerce insan oluyor.
Sonuç olarak siz çekin biz izleyelim, siz yazın biz okuyalım, siz gidin biz gelelim, siz isteyin biz yapalım, siz var olun biz mutlu olalım.
Teşekkürler.
 
  • Beğeni
Tepkiler: And
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım