Borusan oto iş hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

night1905

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
7
15
595
Merhaba arkadaşlar nişanlımı geçen gün iş görüşmesi için borusanoto'dan aradılar,bugün ise iş görüşmesi olumlu geçti.Daha önceden 6 senelik satış tecrübesi var bunun 4 senesi Ağaoğlunda eğer işe başlarsa ilk defa otomotiv sektöründe satış danışmanlığı yapıcak.İnternetten araştırma yapıyoruz ama çok bilgi kirliliği var çok iyi diyenler çok kötü diyenler bu konuda bilgisi olan,çalışmış,çalışan olan varsa bilgilendirme yaparsa memnun olurum teşekkürler.
 

cgkya

Profesör
16 Eyl 2016
293
447
1,395
İşin iyiliği ya da kötülüğü tamamen iş yeri sahipleriyle alakalı. Firma adı vermeyeceğim ama tanıdığım biri aynı sektörde (Borusan, BMW fln değil) çalışırken olur olmaz zamanlarda gidip avrupa yakasından araba getirmesini istediklerini, kendisine ait olmayan işler yaptırdıklarını ve hatta cuma günleri patronlarının yaptırdığı bir camiye servis kaldırılarak erkek çalışanların zorla cuma namazına götürüldüklerini, gitmek istemeyenlere baskı uygulandığını söylemişti. Kendisi daha sonra oradan ayrıldı aynı sektörde farklı bir firmaya girdi oradaki mutluluk derecesini bilmiyorum.

İşiniz biraz şansa kalmış, umarım mutlu mesut çalışır nişanlınız. Borusan'da daha önce çalışanlar varsa daha net bilgi verecektir zaten.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın ve night1905
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım