KAPALI Bu Alfa Romeo 159 Alınır mı Gayri?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan rosel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mehmet hocam sen paylaşmıştın bu arabayı hatırlıyorum. Araba çok temiz, bence gönül rahatlığıyla alınır.
Alfa Romeo'lar için içi Doblo gibi sert ve kullanışsız yorumları okudum hocam, sen neler söylemek istersin? Mesela 55-70k bandında temiz güzel bir Alfa Romeo mu yoksa o fiyat bandında ki diğer araçlar mı?(Bmw 1 olabilir, golf olabilir, leon olabilir)
2003 Fiesta'mızın da içi sert plastikti. 6 yaşında 235k km'de satarken ilk günkü gibiydi. 2001 Corsa'mın da içi kapı trimleri dahil sert plastik. Sarkma yok, leke yok, yırtılma yok. Bence sert plastik malzeme kesinlikle sorun değil.

İç trimlerinin sert olmasına bu kadar kafa yoranlara bir sormak lazım tilki postu gibi ön konsola mı serilecekler, yoksa sürücü koltuğuna oturup direksiyonu tutup arabayı mı kullanacaklar diye. Alfa hiç kullanmadım ama direksiyonuna çok oturdum. İstisnasız bütün modellerinde oturma pozisyonuna ve direksiyonu tutuşuna bile hiç kullanmadan hayran oldum. Direksiyonun derisi kaliteli, oturma pozisyonu kusursuz. Herkes kendine göre ideal pozisyonu da bulabilir. Kullananlar yol tutuşunu da efsane olarak nitelendiriyor.

Eğer siz de torpidonun üstüne ön konsola uzanacağım diyorsanız, ön camdan gökyüzünü seyretme niyetiniz varsa direk Golf filan bakın. Burun kıvırarak veya kafanızda markaya dair en ufak şüpheyle veya önyargıyla alırsanız arabada olabilecek en küçük olumsuzluk bile sizin gözünüze misliyle batar. Hem siz mutlu olmazsınız, hem de arabaya yazıktır. Böyle temiz Alfa'ları arayan çok insan var.
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso ve Mehmet
Aras Dinçer 'den cevap gecikmiyor ...:)
48145bc561d69ffb1aca521e388f1f59.jpg


Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim hocam bu iyiliği yaptığın için.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock
Ticarette en önemli belirleyicilik senin cebinden çıkan para ile aldığın malın fiyat performans ilişkisi. Bu ilandaki kişi samimi bir şekilde herşeyi anlatmış ama gel gelelim;
1- arabanın sağ komple 2 kapı ve sol komple 2 kapı boyalı.
2- Araba tavan, bagaj hariç zaten komple boyalı.
3- bakımları belli ki güvenilir ve temiz yerlerde yapılmış, detay temizliği de profesyonel kişiler tarafından yapılmış.
4- Arabanın boyası zaten yeni, foto da kaliteli çekilmiş, detaylı temizlik işlemleri de prof ellerde yapılmış dedik ve gel gelelim arabada tip de var üzerine bir de arkadaşın samimiyeti eklenince bu araba alınır imajı çıkıyor ortaya..
5- Ben almazdım. 1. sebep aracın 2.eli alfistiden alfistiye dönmüş durumda. 2. sebep hadi araç temiz olsa bir nebze yoldan geçen birine yine satarsın ama ülkedeki alıcı potansiyeline göre bu arabayı hasta alfistiye bile zor satarsın adam hatasız arar bi şekilde bulur. 3. sebep kilometresi bence yüksek çünkü sen 140.xxx de alıcaksın sen de belli bi kilometre yapıcaksın o yüzden satacağın kilometreyi hesap edip düşünmek lazım. Ha bu demek değil ki 2008 model dizel için 140bin kötü mü değil tabikide iyi fakat dizel arabalarda kilometre arttıkça mide bulantısı oluyor. Daha düşük km li bulmak lazım eğer illa ki alınacaksa...
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams ve bt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...