Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir çok eski aracı kullandığımdan yenilerini ise fiyatlarından dolayı kullanabilme şansından çook soğuk olduğumdan dolayı bu konuda çok fazla bir tecrübem yok.Ama old but gold serisinden, kullandığım ve sahibi olduğumuz 2003 BMW E46 318i bana en fazla konforu aldığım araç olarak gelirken yine aynı dönem kullandığım ve sahibi olduğumuz 1992 Renault 9 Spring bana en fazla rahatsız(konforsuz) bir araç olarak geldi.Yani bir nevi o dönemler kendime göre sürüş tecrübesi olarak enlerde(uçlarda) duruyorum.Hee bana derseniz ki içinde bulunduğunuz(seyahat ettiğiniz fakat kullanmadığınız) en konforlu araç ve konforsuz araç nedir?En konforlu olarak 2016 Passat/2015 520i F10(Egzozu açık olduğundan Passat daha bir konforlu gelmişti) en konforsuz olarak ise arka süspansiyonunda problem olan 2003 Fiat Doblo her çukurda arka süspansiyonlardan çatır çutur ses geliyordu.