Sürüş dinamikleri harika yalıtım iyi lastik sesi cok az geliyor sessiz bi araba hele hibrit sürersen ben gerçi 1.2 motoru daha çok sevdimAraci gercekten cok begeniyorum acaba sizin goruslerinizi bizimle paylassaniz cok guzel olur
E bu arabada hiç ses yokbuda lansmandaki no limits parkuru
AynenE bu arabada hiç ses yokO parkura bisikletle girsen bile toz toprak sesinden başka zincir sesi pedal sesi olur. Bu arabadan çık çıkmıyor =)
Ben beğendim süspansiyonlarını bakalım siz beğenecekmisinizFiyat düzgün olursa deli gibi satar. Ben aracın görüntüsünden biraz sert süspansiyonlara sahip olabilecegini düşünüyorum. Bayilere gelsin ilk iş bir test sürüsüne çıkmak olacak.
Bu arada Toyota çalışanımisiniz yoksa basindan mı yada Toyota sadık müşterilerine lansman mi yapıyor özel olarak ayiptir sorması nasıl lansmana dahil oldunuz?Aynen
Ben beğendim süspansiyonlarını bakalım siz beğenecekmisiniz![]()
hocam herkese açıktı lansmanBu arada Toyota çalışanımisiniz yoksa basindan mı yada Toyota sadık müşterilerine lansman mi yapıyor özel olarak ayiptir sorması nasıl lansmana dahil oldunuz?
Süpermis ya. Valla bu tarz lansmanlari yakalayıp gitmek gerek. Bilgiler için teşekkür ederiz.hocam herkese açıktı lansman
AynenSüpermis ya. Valla bu tarz lansmanlari yakalayıp gitmek gerek. Bilgiler için teşekkür ederiz.
Baya sessiz.E bu arabada hiç ses yokO parkura bisikletle girsen bile toz toprak sesinden başka zincir sesi pedal sesi olur. Bu arabadan çık çıkmıyor =)