Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Accord'un ön camında aşırı kılcal çizik var, bu durum karanlıkta karşıdan gelen araç farlarını fazla kırdığından benim görüşümü kısıtlıyor. Çözüm olarak cam cilası önerildi. Sizce hangi cam cilası işer yarar? Uygulaması nasıl olmalı?
Bu karışım sosyal medyada karşıma çıktı, ben Seryum Oksit’i biliyordum ama zirkonyum oksidi ilk defa duydum. Seramik hobi malzemeleri satan bir dükkandan temin ettim. Eğer uygulamaya fırsat bulabilirsem yazarım, olur da sen benden önce yaparsan beni haberdar et
Bu karışım sosyal medyada karşıma çıktı, ben Seryum Oksit’i biliyordum ama zirkonyum oksidi ilk defa duydum. Seramik hobi malzemeleri satan bir dükkandan temin ettim. Eğer uygulamaya fırsat bulabilirsem yazarım, olur da sen benden önce yaparsan beni haberdar et
Bayramdan önce deneyebilme şansım yok, bayramdan mnceki hafta da zirkonyum oksit bulabilir miyim emin değilim ama arayacağım. Yaparsam öncesi ve sonrası diye paylaşırım.
Benim bildiğim kadarıyla cam aşındırmak boya aşındırmaya göre çok daha zor, boyayı bile makinesiz aşındırmak imkansıza yakınken camdaki çiziklere kendiniz pek bi şey yapamazsınız galiba. Gönderide paylaşılan şey de çizikten ziyade temizlik amaçlı sanırım, onun için de ben bugün denk gelince şöyle bi şey aldım henüz denemedim ama ucuz bi üründü zaten dener atarım olmazsa. Yağ ve su lekesi-kireç tabakasını temizlediğini iddia ediyor. Bu amaçla kullanım isteği varsa glaco nun da bi ürünü var o iyidir muhtemelen