Camlı Panelvan sınıfının lideri sizce kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekimliyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tercihiniz hangisinden yana?

• Renault Kangoo

• Fiat Doblo

• Volkswagen Caddy

• Ford Tourneo Connect

• Peugeot Partner Tepee

• Citroen Berlingo

• Opel Combo

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte kıyaslarken onu da düşünmek lazım mesela ford transit panaromik can tavan var şimdi doğal olarak fiyat yükselecek :D
O zaman caddyede arka otomatik cam taktirma fiyati ekleyelim bagimsiz suspansiyon fiyati ekleyelim :D 1.6 premio plus 105 bg en donanimli versiyon metalik renk dahil cuma günu 68.400 tl ye kredili alındı. Zaten piyasaya bakacak olursakta lider belli.

O zaman caddyede arka otomatik cam taktirma fiyati ekleyelim bagimsiz suspansiyon fiyati ekleyelim :D 1.6 premio plus 105 bg en donanimli versiyon metalik renk dahil cuma günu 68.400 tl ye kredili alındı. Zaten piyasaya bakacak olursakta lider belli.
Piyasaya bakarsak doblo önde ama ben dün connect biraz baktım cidden binek gibi olmuş :)

Aynen öyle lider Caddy fazla söze gerek yok :).

Bu lideri kim seçiyor Allah rızası için söyleyin.. En az yakan değil en donanımlısı değil en ucuzu değil.. Siz lider olduğuna inanmaya devam edin.. Firmaları çıkarsak filoları şirketleri, vag kaç satıyor ki :D

Bu lideri kim seçiyor Allah rızası için söyleyin.. En az yakan değil en donanımlısı değil en ucuzu değil.. Siz lider olduğuna inanmaya devam edin.. Firmaları çıkarsak filoları şirketleri, vag kaç satıyor ki :D
ahahahahahahahahaahahahahahahahaahahhahhahahahahhahahah satışlarının sadece %30'nun filo olduğu bir markaya bunu demek ne yazıkki çok büyük hata...

Son düzenleme:
Çinliler iyice bozdu.
26810_378714743314_6439042_n.jpg

Hiç bir panelvanı beğenmiyorum, günlük kullanım için almayı düşünmem. Ford Tourneo Courier(? böyle yazılıyordu sanırım, connect değil daha ufak olan) fena durmuyor ama fazla yüksek -bir panelvanın olması gerektiği gibi-. İlla panelvan almam gerekse satarken sorun yaşamamak için Doblo veya Caddy alırdım. Onun dışında en dolusuda panelvan işte, ticari araç neticede.

@bedirhan. Chery taxim. 10 yıl önceydi sanırım getirip sattılar ama geçen süreçte 3-5 defa anca görmüşümdür. Son gördüğüm baya dökülmüştü. Combo'nun, Caddy'nin falan ilk kasasına benziyor. Onlarda böyle tuhaftı Corsa'nın Polo'nun arkasına kasa eklenmiş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...