KAPALI Çay lekesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba
Arka koltuguma çay döküldü. Nasil temizlenmeli. Dun dokuldu şimdi biri koltuga eşemiş gibi leke yapmiş. Nasil mudehale edeyim..
Şekersiz çaysa benzin istasyonlarının marketlerinde satılan Carpex'in veya benzer kalitede markaların köpük yapıdaki koltuk & kumaş döşeme temizleyicileri iş görür hocam. Eğer çay şekerliyse, valla onu annelere sormak gerek. Ben de bilemiyorum.

Merhaba
Arka koltuguma çay döküldü. Nasil temizlenmeli. Dun dokuldu şimdi biri koltuga eşemiş gibi leke yapmiş. Nasil mudehale edeyim..
valla bizim evde kosla oxi action var her türkü lekeyi gidiyomuş annem onu kullanıyor.

Şekersiz çaysa benzin istasyonlarının marketlerinde satılan Carpex'in veya benzer kalitede markaların köpük yapıdaki koltuk & kumaş döşeme temizleyicileri iş görür hocam. Eğer çay şekerliyse, valla onu annelere sormak gerek. Ben de bilemiyorum.
senin arabaya dökülse ortalık karışabilir gibime geliyor :D direk içirmezsin gerçi :D

Bizim arabanın arka koltuğuna baklava şiresi döküldü, az da değil yani bir tepsi baklavanın bayağı şiresi, babam temizledi de, yanılmıyorsam kosla döktü beze bayağı sürdü ve geçti. Üzerine de kuruyana kadar havlu örttü :D

valla bizim evde kosla oxi action var her türkü lekeyi gidiyomuş annem onu kullanıyor.

senin arabaya dökülse ortalık karışabilir gibime geliyor :D direk içirmezsin gerçi :D
Dediğin gibi kökten çözüm, arabaya hiç sokmuyorum öyle şeyler. :)

Edit: Kosla OxiAction mantıklı duruyor. @kenblock detailing'ci miydin kardeş sen? Bir baksana.

Son düzenleme:
Drop diye temizleme sutu gibi bisey vardı galiba galeride calısırken kullanıyoduk baya etkili henuz cıkaramadıgı leke gormedim bi bak istersen abi

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğin gibi kökten çözüm, arabaya hiç sokmuyorum öyle şeyler. :)

Edit: Kosla OxiAction mantıklı duruyor. @kenblock detailing'ci miydin kardeş sen? Bir baksana.
Ya Detailing ciyim dedimde burada benden çok daha bilgili ler vardır :)

Kosla olabilir , herhangi bir markanın Genel temizlik ürünude olur . Koltukların zarar görecek bir yapısı yoksa bimdeki Aspirindr olabilir

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bizim arabanın koltukları şöyle, ona rağmen babam leke bırakmadan temizledi :)
7qmP2a.jpg

Kosla , Carpex gibi temizliyicilerin lekeleri çıkarmada değilde daha çok koltukları genel temizlemede etkili, yaptığınız taktirde lekenin kısmen çıksa bile ilerde kusarak yine aynı görüntüyü bırakacağını düşünüyorum kesin çözüm bencede halı yıkama makinesiyle temizletmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...