Alıntıladığınız için cevap veriyorum, ben sert çıkış yaptığımı veya kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Eğer o cevap bana yazıldıysa (iki alıntı var çünkü) saygısızlığı yapan taraf ben değilim sizsiniz, yapmadığım bir şey için ithamda bulundunuz.
Kişisel fikrimi, bu konuda bir önceki mesajda zaten yazmıştım. O kasa Corolla güvenlik olarak bir şey vaatetmiyor, ancak o zamanlarda 3 serileri de bir şey vaatetmiyordu, eski arabadan güvenlik beklemek yanlış olur. Bugünün teknolojisindeki en kötü araba o zamanki arabaların çoğundan güvenilirdir. Ancak konuda bahsedilen Mercedes çakması Geely gibi modeller hakkında iyi bir fikri olan görmedim. Arabada istediği kadar abs olsun, yola tutunmuyor deniyor, kullanmadığım için kullanıcıymışım gibi yorum yapmadım zaten.
@arjin Şimdi aklıma geldi. Çin malı araba düşündüğünüze göre markaya takılan biri değilsiniz. Ikco Samand'a bakın isterseniz. Pöjo 405 altyapısıyla yapılan bir araba. ABS'si falan da var. Eski Çin malı araçlar gibi ne idüğü belirsiz de değil hem. Fiat Regeta-Tofaş Şahin örneğinde olduğu gibi, Peugeot 405'i İranlı Ikco markasına satmalarıyla ortaya çıkmış bir araç.