Citroen Saxo 1.5 Dizel - Kibrit Kutusu

Abi daha geçen gün 13 250 ye anlaştık biriyle aynı arabanın klima yok sanırım ilanı da atayım söyle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-titizlik-basa-bela-483493408/detay
Ne dersin alınır öğrenciye gider mi
Aldığımda bende de olan bir sorun bu araçtada mevcut. Radyatör yedek su deposunda çatlak var. Dikkat ettiyseniz kenarlarında paslı su birikmiş. Yenisi 165 tl. muhtemelen antifiriz kullanılmamasından kaynaklı sorunlar yaşayacaksınız. Ben çok şükür hepsini hallettim 800 tl ya patladı ama. bu araca antifiriz koyduğunuzda olması muhtemel şeyler zayıf hortumlarda patlaklar kaçaklar özellikle kalorifer radyatörünün girişlerinden paspasın üzerine antifiriz gelmesi gibi sorunlar. Ayrıca klimasız araç alırken uygun oluyor satarken ise dert. Piyasası nispeten zayıf araçlar bunlar. Bana denk gelipte 3 kişi bu güne dek satılıkmı araç diye sordu. Ama sormadan evvel sordukları ilk soru kliması varmı oluyor. Kışın pek önemsemez kimse klimayı ama cam buğusu çözmek içinde birebirdir. Ben yaz kış aktif kullanıyorum. Klimasızlara sizde bakmayın bence.

Hocam servis uyarısı; göstergenin üstündeki butonlar var ya, hız göstergesinin orada olan soldaki hız sayacını sıfırlama butonuyla siliniyor.
- Kontak kapalı olsun
- Hız göstergesinde sıfırın hemen altındaki o butona 10 sn'den biraz daha fazla basılı tutulacak.
- Basılı tutulurken 10'dan geriye saymaya başlıyor zaten. 0'a geldikten sonra bırakabilirsiniz.
- Sonra kontağı açın.
- Kontağı açtıktan sonra ECU kontrollerini tamamladığında servis uyarısını da söndürmesi gerekiyor.

Hocam servis uyarısı; göstergenin üstündeki butonlar var ya, hız göstergesinin orada olan soldaki hız sayacını sıfırlama butonuyla siliniyor.
- Kontak kapalı olsun
- Hız göstergesinde sıfırın hemen altındaki o butona 10 sn'den biraz daha fazla basılı tutulacak.
- Basılı tutulurken 10'dan geriye saymaya başlıyor zaten. 0'a geldikten sonra bırakabilirsiniz.
- Sonra kontağı açın.
- Kontağı açtıktan sonra ECU kontrollerini tamamladığında servis uyarısını da söndürmesi gerekiyor.
Eyvallah hocam onu hallettim ama saat işini çözemedim bir türlü :)

Şirazesi kaymış belli. Benims attığım araçtada değişenler varmış lakin bununla kıyaslayınca ip gibi duruyordu. Halen görüyorum Trabzonda dertsiz tasasız biniyorlar. Geçen yaz hatta izmir bodrum gezip dönmüşler. Dua ediyoruz sana sayende masrafsız kullanıyoruz diyordu alan abla.