KAPALI Çizik giderme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hazar kuru

Profesör
8 Eyl 2016
53
81
1,010
Arabayı köpeğim çizdi kaput ve çamurluklarda var nasıl ve ne kadara cıkartabilirim bunları çizikler cok derin değil
DSC_0337.JPG
DSC_0336.JPG
DSC_0338.JPG
 
  • Beğeni
Tepkiler: 123456mtn

Hazar kuru

Profesör
8 Eyl 2016
53
81
1,010
Yo aklıma amatör ürünlerden ilk o geldi o yüzden Meg. dedim. Benzinliklerde satılanı da deneyebilirsin bir bezle iyice ovalayarak, yüzeyin tozsuz olmasına dikkat et yeter. Yıkamacıda yeterli nitelikte ürün olmadığı için biraz sallamış aracınız ne bilmiyorum ama VW, Ford, BMW, Mercedes veya Audi gibi firmaların vernikleri biraz sert ve çalışması zor oluyor tabelaya her çizik giderme yazan işi kıvıramayabiliyor. Nasıl olduklarını bilmiyorum ama dediğinizi de deneyebilirsiniz tabi, olur da kesin çözüm isterseniz DetailWorks tarzı daha butik mekanlar var yukarıda yazdığım şekilde doldurmadan çizik gideren profesyonel yerler, fakat hiç fiyat almasam da tuzlu yerler olacağını düşünüyorum.
adam zaten bu beni aşar dedi yani boşuna 20 lira gitti diyebilirim ama helal olsun uğraştı yine. ben bir ara çizik giderici pasta cila alıcam gerekirse cok uğraşıcam ama onları kapatıcam
Belki yardımcı olur.
en azından aklımda fikir oluştu teşekkürler
 
  • Beğeni
Tepkiler: Onur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım