Clio 4 0.9 tce Yazılım Yaptırdım ama Fark Olmadı ?

Emiinatile

Emin Atile
Düz Yol Gazcısı
40
25
Marka
Renault
herkese merhaba arkadaşlar aracıma bugün ecumasters firmasında yazılım yaptırdım araç 2019 model 0.9 tce stock 90 hp 140 tork bana vaadedilen veriler 115 hp 180 tork ama gelin görün ki 5 hp bile kazanılmamış gibi her şey aynı akşam stock 1.0 etsi 110hp octavia ile dendik 7-8 boy koyup geçiyor.. bir kaç kişiye sordum ama 2019 0.9 tce ye valeo beyni kırılmadığından dolayı yazılım yapılmadığı yönünde sizce dolandırıldım mı bilen birisi yardım ederse çok sevinirim aklım şüpheyle dolu şu anda

Nerede yaptırdın birde yazılım 200 300 km sonra daha etkili olabiliyor bir süre kullandıktan sonra tekrar dene. Yokuş performansına bak, yakıt tüketimine bak tüketici hakkın var iade talep edebilirsin.

Nerede yaptırdın birde yazılım 200 300 km sonra daha etkili olabiliyor bir süre kullandıktan sonra tekrar dene. Yokuş performansına bak, yakıt tüketimine bak tüketici hakkın var iade talep edebilirsin.
ecumasters firmasında yaptırdım yapan kişide aynısını dedi 100-150 km sonrasında fark eder diye ama bi fark göremiyorum şu anda ve çoğu kişi 2019 model makyajlı kasa 0.9 lara yazılım yapılmıyor dediği için kafamda sorular var

Bende o firmaya yaptırmıştım dizel aracıma normal olmuştu hızlanması vs fark etmişti eğer kafan çok takıldıysa iade oluyor sorun olmaz.

Keşke orijinal haliyle süre alsaydınız en azından yazılımlı haliyle kıyaslardınız.
hiç aklıma gelmedi ama arabanın tepkilerini bildiğim için fark yok bunu hissediyorum
Bende o firmaya yaptırmıştım dizel aracıma normal olmuştu hızlanması vs fark etmişti eğer kafan çok takıldıysa iade oluyor sorun olmaz.
İade edip 2cr firmasıyla görüşeceğim sanırım kayseride yok ama adanaya ya da ankaraya gideceğim

Bizi şu durumlara düşürenlerin Allah belasını versin, biz 0.9 - 1.0 arabalara binmek zorunda değiliz. Ne MTV'si ne akaryakıtına güç yetmiyor. Soruya dönecek olursak aklınızda soru işareti var ise Ankara 2CR beklentileri karşılar gibime geliyor.
Yazdım hocam 2cr ye de böyle böyle diye biz yorum yapamayız diyorlar, soruyorum 2019 model 0.9 tce 90 hp 140 tork olan modeline yapılıyor mu diye yapıyoruz diyor başkası mesaj atıyor aynı yere yapılamıyor diyorlar anlamadım ben

Yazdım hocam 2cr ye de böyle böyle diye biz yorum yapamayız diyorlar, soruyorum 2019 model 0.9 tce 90 hp 140 tork olan modeline yapılıyor mu diye yapıyoruz diyor başkası mesaj atıyor aynı yere yapılamıyor diyorlar anlamadım ben
Ankara şubesi yerine İstanbul şubesine ulaşın Ümit Bağıran var çok ilgili kendisi.

Ben yazılımın "bir süre sonra fark edeceği" fikrine hiç katılmıyorum .. araba o anda Dyno ya çıkıp 115hp gösteriyorsa bunun yarını, öbür günü olmaz.
Yıllar önde Golf 6TSI aracıma bir gece boyunca RaceChip takmıştım ve öyle biraz gezmiştim... o anda fark ediyordu güç farkı .. sonra arkadaşın Jettasıyla falan deneyip bir çeşit kontrollü deney yapmıştık ... baya baya farklıydı ki beyine yazılan yazılımlar daha etkin oluyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
İllaki ecunun kullanıma adaptasyonu vs gibi durumlar vardır ama böyle alışması gereken mekanik bir parça gibi bahsetmeleri de komik bence. Yapar yapmaz teste çıkıp süre alıyor çoğu yazılım firması demek ki etkisi anında başlıyor

Son zamanlarda yazılım düşünüyorum bende, Ecumasters'ta yaptıracaktım hatta bir yakınım yaptırdığı ve memnun olduğu için. Ama o 300km sonra değişiyor olayları benim kafama yatmadı. 2CR piyasadaki iyi firmalardan biri ama, fiyatları da ona göre. Arabadan arabaya her firma farklı fiyat verse de, bana söylenen fiyat diğerlerinin neredeyse 2 katı. Henüz yaptırmadığım için tavsiye veremeyeceğim ama, ben tavsiye üzerine Infinite Performance'de yaptırmayı düşünüyorum şuan için.

Son zamanlarda yazılım düşünüyorum bende, Ecumasters'ta yaptıracaktım hatta bir yakınım yaptırdığı ve memnun olduğu için. Ama o 300km sonra değişiyor olayları benim kafama yatmadı. 2CR piyasadaki iyi firmalardan biri ama, fiyatları da ona göre. Arabadan arabaya her firma farklı fiyat verse de, bana söylenen fiyat diğerlerinin neredeyse 2 katı. Henüz yaptırmadığım için tavsiye veremeyeceğim ama, ben tavsiye üzerine Infinite Performance'de yaptırmayı düşünüyorum şuan için.
infinite performance de çok mantıklı ama bayağı bi az hp veriyorlar 2cr veya dr ecu da mantıklı olabilir

Şu konunuzdaki mesajlardan (yorum yazan üyelerin çoğu benzer şeyleri yazmış) farklı bir şey düşünmüyorum, mevcut aracınızın maalesef istediğiniz kadar performans vereceğini düşünmüyorum.

hocam tabiki performans beklentisi kişiden kişiye değişir ama aracınızın zaten iyi bir performansı var hacmine göre. bilenler bilir gülek boğazının rampasında dahi hiç düşmeden 140 ve üzeri gittiğimi biliyorum. oldukça da titreşimsiz güzel bir motor. açıkçası olmadıysa orijinal binmenizden yanayım bir stocksever olarak.

infinite performance de çok mantıklı ama bayağı bi az hp veriyorlar 2cr veya dr ecu da mantıklı olabilir
Şirinevler Dr. Ecu şubesi bedava yapsa yaptırmam ben. Arkadaşın G20 320i arabası için bilgi almaya uğradık yolumuzun üstü diye, adam araba 184 hp diye ısrar ediyordu. İnandıramadık 170hp olduğuna. Ayriyeten müşterinin önünde çalışanlarına kötü davranıyordu.

Son düzenleme:
Şirinevler Dr. Ecu şubesi bedava yapsa yaptırmam ben. Arkadaşın G20 320i arabası için bilgi almaya uğradık yolumuzun üstü diye, adam araba 184 hp diye ısrar ediyordu. İnandıramadık 170hp olduğuna. Ayriyeten müşterinin önünde çalışanlarına kötü davranıyordu.
Hocam vag grubu olsa aracım rsadan şaşmazdım herhalde sizede RSA yı öneririm, eğer yolum düşerse 2cr de yaptıracağım

0.9 tce motor dediginiz gibi kotu bir motor degil lakin yorulmaya gelecek bir motorda degil. Sahsen ben motorun optimum calisma degerini degistirerek daha da yormazdim. Malum reno grubu biraz kıl basligi tam anlayamadim ne kadar guc artisi olacak ama normalde bile narin sanzimana sahip.