Jazz standart B sınıfı değil bence, biraz mpv kafasında. I20 Clio'dan çok geniş gelmemişti bana ama bir fırsat yakalarsam bakarım tekrar I20'ye.Jazz ve i20 de çok rahat ediyorum.hatta eski yaris imin bile arkası çok genişti(Clio ya nazaran)
Denerseniz Fabia da i20 kararında.Jazz ve i20 de çok rahat ediyorum.hatta eski yaris imin bile arkası çok genişti(Clio ya nazaran)
Şiddetle tavsiye ederimEşden dosttan 15.000TL borç alıp 308 e-hdi allure mi alsam acaba 75.000 civarlarında temizleri var.
Furkan bey merhabaClio 4 güzel bir araba. Ama izolasyon ve malzeme kalitesi rakiplerine göre zayıf. Bunun dışında yakıt tüketimi çok iyi. Motoru zaten uzun yıllardır kullanılan Renault motoru aynı motoru Mercedes bile kullanıyor o yüzden sağlam bir motor. Icon donanım sınıfına göre iyi. R Link opsiyonu da varsa çok kullanışlı bir araç oluyor.
R-Link biraz daha gelişmiş bir ekran. Açıkçası çok bilgim yok ama güzel olduğunu duydum.Furkan bey merhaba
2018 clio 4 icon almak uzereyim.yorumunuzda R link ozelliginden bahsetmissiniz.bu konuyla ilgili bilginiz varsa benimle paylasabilirmisiniz zira tek ne ise yaradigini anlamadigim ve gereksiz pahali buldugum opsiyon r link
Tesekkurler