Merhaba forumdaşlar. Yaklaşık 1 ay önce aracımla yağmurda virajda aracımın kayması sonucu orta refüje girip 5 ağaç indirdim. Dışında çizik dahi oluşmadı. Aracı sanayide yaptırdım sadece sol ön teker salıncağım değişti. Bu haftada aracı birinci yıl bakımına soktum ve frenleriminde incelenmesini istedim. Frenleme yaparken belirli aralıklarla sürtünme sesi geliyor dönüşlerde frenlerken daha şiddetli geliyor özellikle tam duracakken çok hafif durdurursanız aracı bildiğiniz takır tukur ses geliyor frenden. Servisten elemanla yola çıktık evet ses geliyor toz kaçmıştır bişey değil zaten aracın kontrolleri yapıldı deyip gönderdiler. Videoyuda koyacağım aracı servise bi kez daha götüreceğim sadece bu sorundan kayıt açtırtacağım ama işte servisteki ustalarda sanayi ustasından (tabiki çok iyi ustalar var kasttettiğim kesimi biliyorsunuz) hallice olunca götüresimde gelmiyor. Sanayideki ustayada götürdüm gözleri milimetrik olduğu için disk kontrolü yaptı bişey yok dedi onunla yola çıkmadım bile direk liftten indirttim aracı aldım gittim. Böyle ustalar yüzünden birisine gösteresimde gelmiyor bende foruma güvendiğimden videoyu buraya atmak istedim özellikle videonun son kısmında daha belirgin geliyor.