Clio II 1.4 98hp spor yay öncesi ve sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otoparkbekcisi

Taklacı Güvercin
40
Marka
Renault
Arabayı aldığımdan beri aklımda olan ama bir türlü hem zaman bulamadığım hemde cesaret edemediğim için gerçekleştiremediğim planımı yarıyıl tatilimde hallettim :) arabanın orijinal yaylarıyla bende leylek hissi uyandıran görüntüsü kayboldu ayrıca jantlarını pek beğenmiyordum yere yaklaşıp çamurluklar biraz daha dolu görününce jantlarda eskiye göre daha iyi oldu gibi. Performans açısından ise eski yayları çok yumuşaktı kasislerden geçerken babamın tiguanından daha pürüssüz geçerdim ama bu yumuşaklık hız arttıkça hiç iyi olmuyordu :D deneme amaçlı yolda zikzak yaptığımda araba resmen beşik gibi sallanıyodu virajlarda da haddinden fazla yana yatıyodu şimdi ise çok daha iyi o konuda daha güven veren ve keyifli hale dönüştü tabi yoldaki çukur,tümsek,yama,yol-köprü birleşme yerlerini saymassak :D Ek olarak arabayı lifte kaldırmışken daha önce hepsiburada.com dan 8'er liraya aldığım 3 tane 7cm'lik liplerim vardı birini öne taktım ama keşke 5cm'lik alsaymışım bazı kasislerde sürtme yapıyor diğer ikisini de yan fotoğrafalarda görünen en altta koruma demiri gibi siyah demir çıkıntılar var benim gözüme çok batıyo hem onları gizlemesi için hemde marşpiyel gibi görüntü versin diye yanlara takacaktım ama sanayide vazgeçtim belki ilerde denerim. Sizin yorumlarınızı da beklerim :)
comprasion son.jpg
comprasion000.jpg
TEKERLER.jpg

65 yanak yerine 55 yanak lastik taksanız daha hoş durur :)
haklısın jantları bi tık büyültüp yanaklarıda inceltmek istiyorum hatta bir ara ikinci el jantlara felan da baktım ama kafama göre bulamadım malum öğrenciyim minimum bütçeyle bişeyler yapmaya çalışıyorum. biraz daha basmaya gelirsek ona cesaret edemem :D okuldaki kasisler çok yüksek birde yakın arabaya alışık olmayınca ön lip şimdiden koptu :)

haklısın jantları bi tık büyültüp yanaklarıda inceltmek istiyorum hatta bir ara ikinci el jantlara felan da baktım ama kafama göre bulamadım malum öğrenciyim minimum bütçeyle bişeyler yapmaya çalışıyorum. biraz daha basmaya gelirsek ona cesaret edemem :D okuldaki kasisler çok yüksek birde yakın arabaya alışık olmayınca ön lip şimdiden koptu :)
bende öğrenciyim bilirim o duyguyu :D 150-200tl lik sorunlar bile bazen 1-2 hafta sürüyo :D

Bir clio 2 sahibi olarak :) güzel olmuş . Ben yeni araç düşünmesem bi kaç benim de aklımda değişiklik var ama napalım satıcaz :) Kazasız belasız.

Hayırlı olsun başarılı olmuş. Benimde aklımdan geçmiyor değil spor yay ama denizli yollarında cesaret edemiyorum :D

ben para bulabilsem fk coil komple set ön arka küle gergisi yapmak istiyorum, fk marka coiller 2 cm den başlıyor düşürme payı tam benlik miss

Hakan abi bu yollarda nası geziyorlar anlamıyorum. Benim araba leylekken bile karter koruma vuruyor arada:D

Aynı bizim araba da öyle, geçen çukura hızlı girmişiz motoru yere bıraktık sandım.Kaldı ki bizim ön taraf baya havada yani. Sanayiide ustalar bayram ilan etmiş :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...