Arabayı aldığımdan beri aklımda olan ama bir türlü hem zaman bulamadığım hemde cesaret edemediğim için gerçekleştiremediğim planımı yarıyıl tatilimde hallettim
arabanın orijinal yaylarıyla bende leylek hissi uyandıran görüntüsü kayboldu ayrıca jantlarını pek beğenmiyordum yere yaklaşıp çamurluklar biraz daha dolu görününce jantlarda eskiye göre daha iyi oldu gibi. Performans açısından ise eski yayları çok yumuşaktı kasislerden geçerken babamın tiguanından daha pürüssüz geçerdim ama bu yumuşaklık hız arttıkça hiç iyi olmuyordu
deneme amaçlı yolda zikzak yaptığımda araba resmen beşik gibi sallanıyodu virajlarda da haddinden fazla yana yatıyodu şimdi ise çok daha iyi o konuda daha güven veren ve keyifli hale dönüştü tabi yoldaki çukur,tümsek,yama,yol-köprü birleşme yerlerini saymassak
Ek olarak arabayı lifte kaldırmışken daha önce hepsiburada.com dan 8'er liraya aldığım 3 tane 7cm'lik liplerim vardı birini öne taktım ama keşke 5cm'lik alsaymışım bazı kasislerde sürtme yapıyor diğer ikisini de yan fotoğrafalarda görünen en altta koruma demiri gibi siyah demir çıkıntılar var benim gözüme çok batıyo hem onları gizlemesi için hemde marşpiyel gibi görüntü versin diye yanlara takacaktım ama sanayide vazgeçtim belki ilerde denerim. Sizin yorumlarınızı da beklerim