Continental PC6 veya Michelin PS4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kolode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kolode

Senkromeççi
4
Merhabalar i20 aracıma yukarıda belirttiğim iki lastikten birini almayı düşünüyorum pc6 lar için söküm,takım ve rot-balans ayarları dahil 410 lira bir fiyat aldım ama ps4ler de beni cezbetmiyor değil arabanın yol tutuşu gerçekten çoğu söylenenin aksine son derece iyi ve bu da orman yollarını gayet eğlenceli kılıyor konfor yuvarlanma sesi tarzı konulara hiç önem vermeyen biri olarak hangisini almamı önerirsiniz.

Hoşgeldiniz, aracınızın lastik ebatları nedir acaba ?

Bir de Garaj başlığında aracınızla ilgili bir konu oluşturabilir, fotoğraflarla destekleyerek aracınızdan almayı düşünen takipçilerimize fikir verebilirsiniz :)

Teşekkürler şimdiden

Geçenlerde forumda 2018 yazında yapılan son testler paylaşıldı biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.Pc6 nın orta seviyelerden yukarı çıkamayaşını,ps4 ün genellikle 1. veya 2. sırada seyrettiğini görünce otomatik olarak kararınız değişecektir zaten :);)

Bende aynı ebatta Pc 6 ile Primacy 4 arasında kalmıştım.Pilot sport 4 için ne kadar fiyat aldınız?

Son düzenleme:
Eğer sportif tarzda bir araç sahibi değilseniz primacy 4 bana daha mantıklı geliyor, bi tık daha konforlu hemde. Karşılaştırmayı şuradan da yapabilirsiniz;

Michelin daha yumuşak hamurlu bir lastiktir, ülkemiz yollarını düşünürseniz erken yıpranabilir.
PC6 ülke şartlarına daha uygun bir lastiktir.