Noyan da ince eleyip sık dokur ona bir sormak lazım şahsen sorun yaşasa para verdim demez atar yenisini alır o derece titiz tanıyorum
En kotu ihtimal lastigin fiyatini aracin fiyatina eklersin. Olmadi yazliklarla satarken kisliklari da ilana koyarsin. Yani zarar etmen de mumkun degil hocam. Vallahi bugun 3-7 derece arasinda ki sicaklilarda uzun yol yaptim. Full islak zemin viraj ve otoban da dahil her kullanisimda ts860'a hayran kaliyorum. Ben daha once bir aracin gidisini bu derece degistiren bir lastik kullanmadim. Eksik oldugu tek nokta yok vallahi. Al gec ts860'lariVerdiğiniz gazlar (uyarılar diyelim ) ile TS860 almaya karar verdim. 3'ün 5'in hesabını yaparken ihtiyaç anında lastiğin görevini yerine getirememesi arabayı perte kadar götürür, haklısınız. Riske atmamak lazım.
Oysa ki çok beğenmiştim ve ucuzdu da.
Pazartesi günü gidip alacağım artık mecbur.En kotu ihtimal lastigin fiyatini aracin fiyatina eklersin. Olmadi yazliklarla satarken kisliklari da ilana koyarsin. Yani zarar etmen de mumkun degil hocam. Vallahi bugun 3-7 derece arasinda ki sicaklilarda uzun yol yaptim. Full islak zemin viraj ve otoban da dahil her kullanisimda ts860'a hayran kaliyorum. Ben daha once bir aracin gidisini bu derece degistiren bir lastik kullanmadim. Eksik oldugu tek nokta yok vallahi. Al gec ts860'lari
Hadi hayirlisi olsun insaallahPazartesi günü gidip alacağım artık mecbur.
Sağol Cenkcim.Hadi hayirlisi olsun insaallah
Gecen forumdan bir uyeyle ozel mesajtan konustuk. O da ts 860'lari hepsiburada'dan aldi daha yeni 18 uretim. Memnun gayet diyebilirim. Eger seninki de 18 uretim olacaksa netten almak daha iyi.Sağol Cenkcim.
Acaba diyorum bayiye gideceğime hepsiburada'dan mı sipariş etsem? Bana en yakın bayi 450₺ diyor. Hepsiburada'da ise 399₺. Totalde 200₺'yi boşa vermeyelim?!
Netten almak her ürün için daha iyi.Aynı ayakkabıya önceki gün mağazasında 305 tl dediler denedim ettim beğendim hepsi buradadan 275 e aldım.%10 kazanç az gözükebilir ama her üründe en az %10 kar edip( %50-60 ları bile buluyor) bunu aya vurunca ciddi bir mebla yapıyor.Özellikle şu aralar olduğu gibi sepette ek indirimlerde yüz güldürüyor.Satıcıdan eminseniz netten almak çoğu zaman karlıdır.En kötü kargo bile 3 iş gününde getiriyor.Her şey internetten alınır mı tartışılır ama internetten fiyatına bakmakta fayda var.zaman gerçekten internet devri olmuş haberimiz yok.Gecen forumdan bir uyeyle ozel mesajtan konustuk. O da ts 860'lari hepsiburada'dan aldi daha yeni 18 uretim. Memnun gayet diyebilirim. Eger seninki de 18 uretim olacaksa netten almak daha iyi.
Pahali teknolojik bir urun degilse ben de netten alisveris taraftariyim. Teknolijik urunlerde de kargo sirasinda sorun cikma olasiligi oluyor. Fiyatlari da cok yuksek olunca insan korkuyor haliyle. Ama lastik gibi konularda uygun fiyatli bayi bulamadigimda ben de netten alisveris taraftariyim.Netten almak her ürün için daha iyi.Aynı ayakkabıya önceki gün mağazasında 305 tl dediler denedim ettim beğendim hepsi buradadan 275 e aldım.%10 kazanç az gözükebilir ama her üründe en az %10 kar edip( %50-60 ları bile buluyor) bunu aya vurunca ciddi bir mebla yapıyor.Özellikle şu aralar olduğu gibi sepette ek indirimlerde yüz güldürüyor.Satıcıdan eminseniz netten almak çoğu zaman karlıdır.En kötü kargo bile 3 iş gününde getiriyor.Her şey internetten alınır mı tartışılır ama internetten fiyatına bakmakta fayda var.zaman gerçekten internet devri olmuş haberimiz yok.
Şu cuma indirimlerinde hepsiburada çıldırttı beni ya ben de böyle düşünüyodum bir hafta öncesine kadar HepsiExpress diye bişey çıkarmış adamlar sabah geldi arabada kargoyu bulamadı gitti çarşamba günü getiririz diyorlar Zaten ürünü 8 günde kargolamışlardı. Aciliyeti olan şeyleri almayın bence internetten fiyat farkı risk edecek kadar iyi değilse.En kötü kargo bile 3 iş gününde getiriyor.
Şu cuma indirimlerinde hepsiburada çıldırttı beni ya ben de böyle düşünüyodum bir hafta öncesine kadar HepsiExpress diye bişey çıkarmış adamlar sabah geldi arabada kargoyu bulamadı gitti çarşamba günü getiririz diyorlar Zaten ürünü 8 günde kargolamışlardı. Aciliyeti olan şeyleri almayın bence internetten fiyat farkı risk edecek kadar iyi değilse
2 ürün sipariş ettim ikisini de cuma değil perşembe sipariş ettim indirimden faydalandığım yok pek. Birini perşembe gece aras kargoya verdiler cumartesi sabahtan teslim edildi diğerini de dün sabah verdiler kargoya tacizlerim sonucu. Kargocular getirdik diye bastılar zile sonra aradılar aradılar bulamadılar arabada çarşamba gelcez tekrar buraya anca o gün diyorlar. Geleyim şubeden alayım diyorum şube yok diyorlar ilginç ilginç şeyler baya soğuttu beniCuma indiriminden dolayı öyle olmuştur. Bu hafta pazartesi verilen kargom salı elime geçmişti. Hepsiburada kargo konusunda genelde hızlı davranıyor.
Panelvan aracı olanların kısacık sözde eğitim ile kargoculuk yaptığı bir sistem. Kargoculuk hakkında rn ufak fikirleri yol arabaya kolileri doldurmuşlar rastgele gittikleri yerde 10dk koli arıyorlar. Bulamadılar benimkini 12 gümdür beklediğim siparişi 4 gün daha bekleyecekmişm. Heryere yazdım şikayetimiHepsiexpress ile 2 ürün aldım biri aynı gün geldi biri de 21 kasımdan beri gelecek nasıl şirket anlamadım. Bir daha asla kullanmam acele işi olana da tavsiye etmem
Bir kere meguiars detail çantası almıştım aras kargoya ertesi gün verdiler 2 kere arayıp hatırlatmama rağmen 9 gün sonunda gelmeyince 37 derece sıcakta gidip kendim almıştım.Ama bu olay sadece bir kere başıma geldi.Hepsiburadanın kendinden alınca hiç sıkıntı çıkmıyor.Aracı olarak kullanılınca satıcı hangi kargoyla isterse onla gönderiyor sıkıntı olabiliyor.Ufak bir tavsiye; ModaCar dan herhangi bir mal almayın. Aras kargoyu kullanmayın!Şu cuma indirimlerinde hepsiburada çıldırttı beni ya ben de böyle düşünüyodum bir hafta öncesine kadar HepsiExpress diye bişey çıkarmış adamlar sabah geldi arabada kargoyu bulamadı gitti çarşamba günü getiririz diyorlar Zaten ürünü 8 günde kargolamışlardı. Aciliyeti olan şeyleri almayın bence internetten fiyat farkı risk edecek kadar iyi değilse
Benim siparişm hepsiburadanın kendisi + kendi kargosu. 10. Gündeyiz daha alamadım ürünü. Şuan sadece n11 kaldı benim sorun yaşamadığım site olarak. Kargoların tamamıyla sorun yaşamışlığım var UPS hariçBir kere meguiars detail çantası almıştım aras kargoya ertesi gün verdiler 2 kere arayıp hatırlatmama rağmen 9 gün sonunda gelmeyince 37 derece sıcakta gidip kendim almıştım.Ama bu olay sadece bir kere başıma geldi.Hepsiburadanın kendinden alınca hiç sıkıntı çıkmıyor.Aracı olarak kullanılınca satıcı hangi kargoyla isterse onla gönderiyor sıkıntı olabiliyor.Ufak bir tavsiye; ModaCar dan herhangi bir mal almayın. Aras kargoyu kullanmayın!